info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İnsan Tacirlerinin Oyununu Polis Bozdu

Tekirdağ-İstanbul Otoyolu Baykallar mevkiinde yapılan trafik kontrolünde durdurulan minibüsün çalıntı olduğu anlaşılınca, araçta bulunan bir kişi kaçtı.

Tekirdağ'da trafik kontrolü yapan ekipler 34 AK 2618 plakalı minibüsü durdurdu. Yapılan kontrolde aracın çalıntı olduğu anlaşılınca, araç bağlamak için otoparka götürüldü. Polis, sürücü Murat E. (41)'in evraklarını incelerken, araçta bulunan ve adının Harun olduğu belirtilen şahıs yaya olarak kaçmaya başladı.

ARACIN CAMLARINI SPREYLE BOYAMIŞLAR
Olay yerine gelen Tekirdağ Emniyet müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, kaçan şahsa ait parmak izi aradı. Edinilen bilgiye göre, sürücü Murat E. kaçan Harun adlı kişinin, kendisine 50 TL yevmiye ile İstanbul'dan İpsala'ya kadar şoförlük yapmasını istediğini, konu hakkında fazla bir şey bilmediğini belirtiği ifade edildi. Polis, araçta yaptığı incelemede zanlıların, muhtemelen insan kaçakçılığı yapma hazırlığı içinde olduklarını, bu yüzden aracın camlarını sprey ile acele olarak boyandığını iddia ettiler.

Emniyet güçleri, minibüsün çalıntı olduğu gibi, üzerindeki plakanın da çalıntı olduğunu tespit ettiklerini bildirdiler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.