info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Milli Eğitime Üç Şube Müdürü Atandı

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 3 Şube Müdürü atandı. 2 Mayıs Cuma günü itibari ile yeni görevlerine başlayan Şube Müdürleri’nin atanması ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki şube müdürü kadroları da doldurulmuş oldu.

Yapılan atamalarla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile ilçe olan Kapaklı'nın nimetlerinden faydalanmaya başladığını söyledi. 
 
Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Şube Müdürlüklerine yapılan atamaların hayırlı olmasını temenni eden Kaymakam Kuzulu, "Bundan sonraki süreçte Kapaklı’da her şey daha güzel olacak. İnsanlar ilçe olmanın farkını çok daha iyi hissedecek" ifadelerini kullandı. 
Yapılan atamalarla birlikte Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan 3 şube müdürü kadrosu da doldurulmuş olurken, ilçede bu zamana kadar görevlendirme ile Şube Müdürlüğü yapan Yavuz Kayaalp Sanayiciler İlkokulu’ndaki Müdür Başyardımcılığı, Bülent Karataş da aynı okuldaki Müdür Yardımcılığı görevlerine geri döndü.