info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklıspor: 7 - 0 :Yıldız Gençlikspor

Tekirdağ 1.Amatör Küme sekizinci hafta karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda Yıldız Gençlikspor’a konuk oldu.

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmadan 7-0’lık galibiyet ile ayrılarak puanını 15’e çıkarttı. Kapaklıspor’a galibiyeti getiren golleri Fahrettin(2), Selamettin(2), Resul, Kadir, Yunus kaydetti.
 
1.Amatör Küme B Grubu’nda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Kapaklıspor sekizinci haftayı galibiyet ile kapatmasını bildi. Bir önceki hafta lider Sitespor’a son dakikalarda yediği gollerle mağlup olan Kapaklıspor sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Yıldız Gençlikspor’a konuk oldu. Ahmet Taner Kışlalı Stadyumunda Pazar günü saat 12.00’de başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor etkili başladı. Zayıf rakibi karşısında ilk dakikalardan itibaren etkili hücumlar geliştiren Kapaklspor arzuladığı gole karşılaşmanın 11.dakikasında Fahrettin ile ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Fahrettin yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
 
İlk dakikalarda gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kontrollü futbolunu sürdürdü. Kalesinde yediği golün ardından oyunda etkili olamayan Yıldız Gençlikspor kalan dakikalarda disiplini kaybetti. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor 20.dakikada ilk golün sahibi Fahrettin ile ikinci golü buldu. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Fahrettin mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi. Üst üste gelen iki golle fark mücadelesi veren Kapaklıspor zayıf rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koydu.
 
Rahat futbolunu devam ettiren Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla Yıldız Gençlikspor kalesine yüklendi. Karşılaşmanın 32.dakikasında Kapaklıspor farkı üçe çıkardı. Sol kanattan gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Yunus güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı. Gelen gollerle birlikte Yıldız Gençlikspor’lu oyuncular oyun disiplininden koptu. İlk devrenin son dakikalarında ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarla farkı ikiye indirmeye çalıştı. Yıldız Gençlikspor’un üstüne geldiği dakikalarda konuk ekip Kapaklıspor fark mücadelesi verdi. 
Orta alanda topa daha çok sahip olmaya çalışan Kapaklıspor ilk devrenin tamamlanmasına kısa bir süre kala Resul’ün ayağından bulduğu golle skoru 4-0 yaptı. Sağ kanattan gelişen atakta defans arkasına iyi sarkan Resul, düzgün vuruşla farkı dörde çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımda ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Kapaklıspor’un dört farklı üstünlüğü ile tamamlandı. 
 
"GOLLER İKİNCİ DEVREDE DEVAM ETTİ"
 
İlk devre yakaladığı dört farklı üstünlükle Kapaklıspor kontrollü bir futbol sergilerken, Yıldız Gençlikspor ise yaptığı oyuncu değişiklikleri ile farkı indirmeye çalıştı. İkinci devrenin ilk dakikalarında orta alanda topa daha çok sahip olan konuk ekip Kapaklıspor rakibinin atak yapmasını engelledi. İkinci devrenin ilerleyen dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Organize ataklarını sürdüren Kapaklıspor, Kadir ile bir gol daha bularak farkı beşe çıkardı. Farkın beşe çıkmasıyla birlikte ev sahibi ekip Yıldız Gençlikspor arka arkaya hatalar yapmaya başladı. Rakibinin disiplinden kopmasını iyi değerlendiren konuk ekip Kapaklıspor Selamettin ile bir gol daha bularak skoru 6-0 yaptı.
 
Karşılaşmanın kalan dakikaları konuk ekip Kapaklıspor’un üstünlüğü ile devam etti. Yıldız Gençlikspor karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor Selamettin ile bir gol daha bularak farkı yediye çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da konuk ekip Kapaklıspor’un 7-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 15’e çıkartırken, Yıldız Gençlikspor ise sekizinci hafta sonunda da puanla tanışamadı. 
 
OYUNCULARINI KUTLADI 
Karşılaşmanın ardından galibiyeti değerlendiren Kapaklıspor Genel Koordinatörü Cengiz Vural “ Geçtiğimiz hafta almış olduğumuz şansız yenilginin ardından deplasmanda Yıldız Gençlikspor’a konuk olduk. Rakibimiz karşısında rahat bir futbol ortaya koyduk. İlk devre arka arkaya bulduğumuz gollerle ikinci devreye avantajlı girdik. Karşılaşmanın ikinci devresinde de üç gol bularak karşılaşmadan 7-0’lık galibiyet ile ayrılmasını bildik. Maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum” dedi.