info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklıspor Faruk Kuzu ile Anlaştı

Geçtiğimiz sezonu ikinci tamamlayarak Süper Amatör Lige yükselen Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi temsilcilerinden Kapaklıspor, teknik direktör Faruk Kuzu ile anlaştı.

Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, yaptığı açıklamada yeni sezon için tecrübeli antrenör ile anlaştıklarını kaydederek, "İstanbul’da tüm spor camiasının yakından tanıdığı tecrübeli çalıştırıcı Faruk Kuzu ile anlaştık. Kendisine başarılar dilerken, Kapaklıspor camiasına da hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. 
Geçtiğimiz sezon İstanbul Süper Amatör lig takımlarından Bakırköyspor’u çalıştıran Faruk Kuzu, hafta sonu Kapaklıspor yöneticilerle görüşerek 2014-2015 futbol sezonu için anlaşmaya vardı. Kapaklıspor tesislerinde düzenlenen törenle kendisini sarı lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeyi imzalayan Kuzu, takımın iyi yerlere gelmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. 
Kuzu, "İki sezondur Bakırköyspor’daydım. Bu sezon için İstanbul’dan bir çok takımdan teklif aldım ancak Kapaklıspor ile görüşme gereği duydum. Hafta sonu yöneticilerle bir araya gelerek Çerkezköy Kapaklı spor önümüzdeki sezon başarıya taşımak için anlaştık. Kapaklıspor’un teklif yaptığında büyük bir heyecan duydum. Her zaman olduğu gibi yine gençlere hizmet etme prensiplerimle göreve başlayacağım. Başkanıyla, yönetimiyle, futbolcu kadromuzla başarıya ulaşacağız. Benim olduğum yerde önce disiplin vardır. Kapaklıspor çok önemli başarılara imza atacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum" ifadelerini kaydetti.