info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karadenizliler Derneği’nden Ak Partiye Tam Destek

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Karadenizliler Derneği kuruluş yıl dönümü vesilesiyle dayanışma gecesi düzenledi. Geceye siyasi partilerden yalnızca AK Parti davet edildi.

Gecede konuşan AK Parti Muratlı Belediye Başkan Adayı Ahmet Türkoğlu, Karadenizlilerin ülkeye çok farklı renkler kattıklarını ifade etti. Türkoğlu, "Biz Karadenizlileri çok seviyoruz. Onların mısır ekmeği, hamsisi, Karadeniz fıkraları, onlar olmazsa inanın Türkiye siyah beyaz olacak. Biz sizlerle mutluyuz. Sizler Muratlımızın neşe kaynağısınız. İnşallah hep birlikte buralarda çok iyi vakitler geçiririz. Kısmet olursa 30 Mart'tan sonra, seçildikten sonra daha sık görüşeceğiz, istişare içinde olacağız" diye konuştu.
 
Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ise, Bitlisli olduğunu hatırlatarak, "Bitlis Tatvan'da, Ahlat'ta ve Van'da Karadeniz köyleri vardır. Gittiğinizde anlarsınız çünkü yemyeşildir, güzeldir. Çileyi çekmiş, coğrafyanın zorluklarını yaşamış insanlardır Karadenizliler. Gittikleri yerlerde üretmiş, çalışmışlardır. O coğrafyaya faydalı olmuşlardır" dedi.