info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kayıp Köpeği Bulana 5 Bin Dolar Ödül

Tekirdağ da 3 yıl önce kamyonun çarpması sonucu yaralanan ve ön 2 ayağı diz kapağından kesilen kangal kırması 4 yaşındaki Jeanne D arc isimli köpek 2 ay önce kaldığı Tekirdağ Hayvan Barınağı ndan kayboldu.

Tekirdağ'da 3 yıl önce kamyonun çarpması sonucu yaralanan ve ön 2 ayağı diz kapağından kesilen kangal kırması 4 yaşındaki 'Jeanne D'arc isimli köpek 2 ay önce kaldığı Tekirdağ Hayvan Barınağı'ndan kayboldu. Kayıp köpekten haberdar olan hayvanseverler harekete geçerek, bulana ve yerini söyleyene 5 bin dolar ödül vermeyi vaad etti.

İstanbul'da yaşayan yapım şirketi yöneticisi ve evinde 64 özürlü kedi ve 5 köpeğin bakımı ile ilgilenen hayvansever 28 yaşındaki Hale Bayrak, barınakta yaşayan 'Jeanne D'arc isimli köpekten haberdar oldu ve Tekirdağ'a gelerek köpeğin bakımını üstlendi. İstanbul'a geri dönen Bayrak, köpeği sahiplenmek için 2 ay önce yeniden Tekirdağ Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağı'na geldi. Ancak bayrak köpeğin kayıp olduğunu fark etti. Tüm aramalarına rağmen de köpeği bulamadı. Bunun üzerine Bayrak, 'Kayıp Aranıyor' başlığı altında 'Lütfen Jeanne D'arc 4 yaşında ve dişi. Ön iki ayağı yok. Tekirdağ Belediye barınağından kaçırıldı. Bulan veya yerini söyleyenler 5 bin dolarla ödüllendirelekektir' yazan el ilanları bastırdı ve bu ilanı il geneline dağıttırdı. Hayvansever Bayrak, şimdi köpeğin bulunmasını bekliyor.

Jeanne D'arc'ı ölü yada diri bulmak istediklerini belirten Hale Bayrak, 'Bu köpeğin kendi yürüyerek Tekirdağ Hayvan Barınağı önünden gitmesi mümkün değil. Biz bu hayvanı sahipleneceğimi zamanda kişi yada kişilerce kaçırıldı. Biz köpeğimizi ölü yada diri istiyoruz. Onu bulana 5 bin dolay ödül vereceğiz.' dedi.