info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakam Kubilay, Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Okul ziyaretlerini sürdüren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, önceki gün de Kızılpınar Belediyesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Kızılpınar Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

OKUL KÜTÜPHANESİ BİRAN ÖNCE KURULMALI
 
Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Yaşar ile birlikte ilk olarak Kızılpınar Belediyesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Kaymakam Kubilay, okul müdürü Süleyman Berk’ten okula ilişkin bilgi aldı.  Okulu ve sınıfları gezdikten sonra fiziki olarak yeterli, yeni ve güzel bir okul ile karşılaştığını belirten Kaymakam Kubilay,  okul idaresinden “başarının arttırılması eylem planı”nın hazırlanmasını ve okul kütüphanesinin bir an önce kurulmasını isteyerek, bu güzelliğe yakışır çalışmalar beklediğini ifade etti.
 
LABORATUARLARI İNCELEDİ
 
Okula katkılarından dolayı Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Belediye çalışanlarına teşekkür eden Kaymakam Kubilay, Kızılpınar Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti. Okulda okul müdürü Necdet Önder’in hazırlamış olduğu başarının arttırılması eylem planı ve brifing dosyalarını inceleyen Kubilay, ardından okulun Fen Laboratuvarlarını, kütüphanesini ve kantinini inceleyerek gerekli düzeltmelerin yapılması için talimat verdi.
 
GÜVENLİK TEDBİRLERİNİ İNCELEDİ
 
Bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Kızılpınar Anadolu Lisesi’nin “Beslenme Dostu Okul”, “Beyaz Bayrak” yarışmalarında ödül alması, Lösemili çocuklar için okulun oyuncak toplama kampanyası başlatması ayrıca “Ayın Temiz Sınıfı” yarışması ve benzeri sosyal etkinlikler düzenlemesini taktir ettiğini belirten kaymakam Kubilay, okullarda akademik başarıyı önemsediği kadar; okulların sosyal etkinlik düzenlemesini de önemsediğini ifade etti. Kubilay, okulun aldığı güvenlik tedbirlerini de inceledi.