info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakam Kuzulu, İade-i Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kapaklı Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu dün Çerkezköy’de bazı sivil toplum kuuluşlarını ziyaret etti.

İlk olarak Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret eden Kuzulu, sonrasında da Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ne ziyarette bulundu.
 
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Koçak, “Türk Metal Sendikası’nın ülke genelinde 32 şubesi bulunmaktadır. 160 bin üyemizin 10 bini Çerkezköy Şubesi bünyesindedir” dedi. Sendika üyelerinin sosyal yaşamlarına katkı sağladıklarını ve sendikanın insan odaklı hizmet verdiğini söyleyen Koçak, “Biz büyük bir aileyiz. Üyelerimizin günün koşullarına göre ücret alması için yaptığımız sözleşmelerle yaşam kalitelerini yükselten bir sendikayız. Sendikamız üyelerinin çocuklarına da İlçe Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle ücretsiz İngilizce, Matematik ve Türkçe kursları veriyor. Üyelerimizi her ay eğitim seminerleri için Ankara’ya gönderiyoruz. Eğitimler Sendikamıza ait Büyük Anadolu Otel’de veriliyor. Eğitime gönderdiğimiz üyelerimiz eğitim saatleri dışında düzenlenen sosyal aktivitelere de katılıyor” dedi.
 
 
 
 
 
SENDİKANIN ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİYORUM
Kapaklı Kaymakamı Aslı Ayanoğlu Kuzulu da Türk Metal Sendikası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve üyelerine yaptığı sözleşmelerle iyi ücretler elde ettiğini söyledi. Kaymakam Kuzulu, Türk Metal Sendikası’nın Türkiye’nin önemli bir sendikası olduğunu ve üyelerine yaptığı insan odaklı hizmetlerinin de çalışanlar adına çok faydalı olduğunu, sendika olarak da ülke ekonomisine katkısının büyük olduğunu sözlerine ekledi. Kaymakam Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun bir sonraki durağı ise Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi oldu. Kuzulu iade-i ziyarette bulunmak için geldiğini belirterek, THK Çerkezköy Şubesi’nin çalışmaları hakkında Mustafa Zümbül’den bilgiler aldı.
 
THK ÇERKEZKÖY ŞUBESİ BİNASI YAPACAĞIZ
Başta Ali Ertem olmak üzere Çerkezköy Belediyesi yönetiminin ve halkının THK Çerkezköy Şubesi’ne olan katkılarının gözardı edilemeyeceğini söyleyen Mustafa Zümbül, “Sizler gibi yöneticilerin yanımızda olması bize güç veriyor” dedi. THK bünyesinde uuzn yıllardır hizmet etiğini belirten Zümbül, “Yıllardır özlemini duyduğumuz bir projeyi nihayet hayata geçiriyoruz. Erna Center arkasında bulunan bir araziye THK Çerkezköy Şubesi Binası yapacağız. Yer tahsisi konusunda tüm prosedür tamamlandı. Binanın yapımı ile ilgili projeyi de Genel Kurulumuzun programına aldırdık” dedi.
 
ONUR AİR HAVA YOLLARI’NI SATIN ALDIK
Herkesin THK’yı deri toplayan bir kuruluş olarak gördüğünü söyleyen Musafa Zümbül, “Bizim asıl işimiz havacılıktır. THK olarak adeta kabuk değiştiriyoruz. Çorlu’da pilot yetişriren bir eğitim merkezimiz var. Ayrıca Onur Air Hava Yolları’nı da satın aldık. Böylelikle insanların aklındaki yanlış alıları da ortadan kaldırmış olacağız” dedi.