info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kızılay’dan Bilinçlendirme Eğitimi

Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi, Türk Kızılayı’nı tanıtmak, öğrenciler arasında Kızılay bilincini geliştirmek ve yerleştirmek amacıyla okullarda eğitim verdi.

Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi, Kızılay bilincini yerleştirmek amacıyla, okullarda ve kendi eğitim salonlarında çeşitli eğitimler verdi. Sözlü anlatımın, görüntülerle ve slayt gösterileriyle zenginleştirildiği sunumlarda 12 okulda toplam 948 öğrenciye ulaşıldı.
 
Kızılay şube yetkilileri, yaptıkları açıklamada; “Süleymanpaşa İlkokulu, Tekirdağ İlkokulu, Hüseyin Pehlivan İlkokulu, Özel Tekirdağ Aka Koleji ve Nizamettin Demirdöven İlköğretim Okullarını ziyaret ederek okullarımız eğitim salonlarında çocuklarımıza sunum yaparken; Özel Neşe Erberk Anaokulu, Süleymanpaşa Anaokulu, Burcugül Kreş, Aydede Anaokulu, Namık Kemal Anaokulu, Mektebim Okulları, Yahyakemal Beyatlı Anaokulu ve Neşe Alten Anaokulu da Kızılay Haftası nedeniyle şubemize gelmişlerdir. Gerek okullarına gittiğimiz, gerekse şubemize gelen öğrenci gruplarına, sınıf ve seviyelerine uygun olarak Kızılay içerikli boyama kitapları, hikaye kitapları, broşürler ve kumbaralar hediye edilmiş olup, Kızılay’ımız anlatılmıştır.” şeklinde açıklamada bulundu.