info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Köfteciler Ayçiçeği Festivalinden Memnun Ayrıldı

Tekirdağ ın Hayrabolu ilçesinde düzenlene Uluslararası 23.Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarına katılan köfteci esnafı satışlardan memnun olduklarını belirtti.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde düzenlene Uluslararası 23. Ayçiçeği Festivali ve Sanayi Fuarına katılan köfteci esnafı satışlardan memnun olduklarını belirtti.
 
Köfteci Şenol Kızılarslan yaptığı açıklamada, festivallerin yörenin özel günleri olduğunu belirterek, "Festivallerde açtığımız satış reyonlarımızdan memnunuz. Festivale birçok şehirden gelen hemşerilerimiz misafirlerimiz hem akrabalarıyla dostlarıyla hasret giderirken, hem de ilçe ekonomisine can veriyorlar. Bizlerde kurduğumuz köfte reyonlarımızda kömür ateşinde pişirdiğimiz, başta köftemiz, sucuk, kokareç, uykuluk türü yiyeceklerle misafirlerimizin karınlarını doyuruyoruz. Allah bereket versin." dedi. Kızılarslan, Hayrabolu'da olduğu gibi bu hafta başlayacak Babaeski Tarım Festivali'nde de köfte reyonu açarak, Hayrabolu'nun damak çatlatan lezzetlerini festivale gelenlere sunacaklarını kaydetti.