info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden Seri

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde İstanbul Bakırköy Şeker Atölyesi sahibi Sabriye Şeker ve atölye öğrencilerinin yapmış olduğu tezhip ve minyatür sergisinin açılışı yoğun davetli katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergiye, Tekirdağ Valisi Sayın Ali Yerlikaya,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile başkan yardımcısı Gülferah Güral,ev sahibi konumundaki İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş,şube Müdürü Naşit Oskay,şair Sevgi Yavuz ile sanat ve siyasetten çok sayıda kişi katıldı.
 
     Serginin kurdele kesimini,Vali Ali Yerlikaya,Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak,Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat ile Kültür ve turizm müdürü Mehmet Altaş gerçekleştirdi.
 
Açılış öncesi sergi hakkında bir açıklama yapan İstanbul Bakırköy Şeker atölyesi sahibi Sabriye Şeker, “biz bu tezhip sanatını yaparken,geçmişe bire-bir bağlı kaldık.Yeniliği sanata yansıtırsanız,özelliğini kaybeder.Bu nedenle,klasik çalışmadan asla ödün vermedik.Bu çalışmamız neticesinde,sizlere muhteşem bir sergiyle sanat eserleri tanıtımını gerçekleştirmenin gururu ve mutluluğu içindeyiz.”Dedi.
 
      Birbirinden değerli tezhip minyatür sergisi,başta Vali Ali Yerlikaya ile eşi,Belediye başkanı Kadir Albayrak ile eşi olmak üzere, tüm davetliler tarafından ilgiyle izlendi.
  Davetlilere ikramın ardından açılış töreni sona erdi.