info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Lokantadaki Hırsızlığa 4 Tutuklama

Tekirdağ da lüks bir et lokantasına girerek bilgisayar ve içki çalan 4 kişi, işyerindeki güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis tarafından yakalandı.

 

Tekirdağ'da lüks bir et lokantasına girerek bilgisayar ve içki çalan 4 kişi, işyerindeki güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis tarafından yakalandı. Şüpheliler, mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 
 
İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde yaşadıkları belirlenen F.B. (22), Ü.Ö. (19), H.K. (17), F.E. (16), önceki sabah Tekirdağ-İstanbul Karayolu üzerindeki lüks bir et lokantasının kapı kilidini kırarak içeri girdi. Lokantadaki bilgisayar, çok sayı içki ve giyim eşyasını çalan 4 şüpheli, daha sonra, geldikleri otomobille kaçtı. İşyeri çalışanlarının hırsızlığı fark etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. İşyerinin güvenlik kameralarında yapılan incelemede, şüphelilerin lokantaya girdikten sonra fark ettikleri bir kameranın yönünü değiştirdikleri ancak diğer kameraların hırsızlık anlarını saniye saniye kaydettiği belirlendi. 
 
Güvenlik kamerası kayıtlarından, önce şüphelilerin geldikleri 34 FP 3600 plakalı otomobili tespit eden polis ekipleri, zanlıların İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde yaşadıklarını ve hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkaları olduğu ortaya çıkardı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, İstanbul polisinden de yardım alarak şüphelilerin kaldığı Sarıyer'deki eve mahkeme kararı ile baskın düzenledi. Polis, çalınan eşyayla birlikte yakalanan F.B., Ü.Ö., H.K. ve F.E.'yi gözaltına aldı. 
 
İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler işlemlerinin ardından sevk edildikleri Tekirdağ Adliyesi'nde çıkarıldıkları mahkemece, 'hırsızlık' suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.