info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

M. Zeki Gürcün Çerkezköy Ne Alırsa Kızılpınar’da Onu Alacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından M. Zeki Gürcün 2014 yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde Kızılpınar Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından M. Zeki Gürcün 2014 yerel seçimleri çalışmaları çerçevesinde Kızılpınar Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.
 
Kızılpınar Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Daldır ve Dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanana Gürcün, Tokatlılarla bol bol sohbet etme imkanı buldu. Dernek üyelerinin sıkıntılarını ve isteklerini dinleyen Gürcün, aday gösterilmesi ve akabinde başkan seçilmesi halinde Kızılpınar’ı Çerkezköy’den ayrı tutmayacağını söyleyerek Tokatlılardan 2014 seçimleri için destek istedi. 
 
"KIZILPINAR GELİŞMEYE MÜSAİT BİR BÖLGE"
M. Zeki Gürcün’ün bir sonraki durağı ise yine Kızılpınar’da faaliyet gösteren Niğde Altunhisar Belde ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni oldu. Gürcün burada ise Dernek Başkanı Mehmet Börekçi ve üyeler tarafından karşılandı. Dernek ziyaretlerinde vatandaşlar, Zeki Gürcün’e, göreve geldiğinde Kızılpınar için hangi projeleri hayata geçireceğini ve nasıl bir hizmet anlayışını benimseyeceğini sordu. Kızılpınar’ın gelişmeye müsait bir bölge olduğunu kaydeden Gürcün, el ele vererek Kızılpınar’ı Trakya’nın gözde yerleşim yerlerinden biri haline getirebileceklerini ifade etti. 
Hizmette Kızılpınar’ın, Çerkezköy’ün faydalandığı her şeyden faydalanacağını kaydeden Zeki Gürcün, “Hizmetler küçük, orta ve büyük ölçekte planlar yapılarak verilecek. Bu planları işlerinde uzman kişilerle birlikte yapacağız” dedi. 33 yıldır Çerkezköy'de yaşadığını anımsatan Gürcün, “Gerek dernek, gerek sivil toplum kuruluşunda yaptıklarımın çoğu kişiler tarafından bilinmez. Biz hizmeti reklam amaçlı değil, görevimiz olduğu için yapıyoruz. 2009'da seçildiğim ve hala görevini sürdürdüğüm İl genel meclis üyeliği dönemimde özellikle köy yolları ve eğitim alanında Çerkezköy, civar belde ve köylere yapmış hizmetler basın-medya yoluyla halkımıza ulaştırıldı. Ama her kesime ve herkese ulaşması ve duyulması mümkün değildi. Halkımızın çoğu İl genel meclisinin görevini bilmez. Bu süreçte biz bunu halkımıza anlatmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.