info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Rengarenk Olmaya Devam Ediyor

Malkara Rengarenk Olmaya Devam Ediyor

Malkara Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentsel tasarım kapsamında yapılan park alanların yenileme çalışması büyük beğeni topluyor.
 
 
Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Özlem Yapı yanındaki çocuk oyun alanında tamamlanan çalışmaların ardından Camiatik Mahallesi, Öğretmenler Sokak'ta bulunan Tek 1 üstündeki parkta da yenileme çalışmaları tamamlandı.
 
 
Eski oyun gruplarının yerine yenilerinin monte edilmesi, spor aletleri ve dinlenme alanı çalışmalarının yapılmasının ardından parkın duvarları da boyanarak çocukların ilgisini çekecek hale getirildi.
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yapılan çalışmalar ile ilgili; “Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tahrip olan ve hasar gören çocuk parklarına yenilenme çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz.
 
 
Daha önceden Özlem Yapı yanındaki çocuk oyun alanında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz eski çocuk oyun gruplarını revize edip yerlerine yenilerini yapıp, parkın duvarlarını çocuklarımızın ilgisini çekebilecek olan renkler ile boyamıştılar. Yine çocuklarımız parklarda daha rahat oyun oynayabilsin diye bir parkımızı daha yeniledik. Oyun grupları tahrip olan, hasar gören Tek 1 üstündeki parkı da çocuklarımıza tekrardan kazandırdık. Bu oyun alanlarını Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün programı dâhilinde Malkaramıza ve Malkaralı çocuklarımıza kazandırmaya devam edeceğiz'' dedi.
 
 
Park civarında oturan mahalle sakinleri memnuniyetlerini belirtip, yetkililer aracılığıyla Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a yapmış olduğu örnek çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Kaynak : Murat Ürtekin