info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Yolunda Tır Devrildi

Tekirdağ Malkara arası 28. km de buzlanma sebebiyle tekstil ihracat yüklü uluslar arası nakliye şirketine ait İrfan Karabulut(39)’un kullandığı tır buzlu yolda kontrolünü kaybederek devrildi.

Tekirdağ Malkara arası 28. km'de buzlanma sebebiyle tekstil ihracat yüklü uluslar arası nakliye şirketine ait İrfan Karabulut(39)'un kullandığı tır buzlu yolda kontrolünü kaybederek  devrildi. Çekiciye bağlı olan römork yol üzerinde hasar görmeden kaldı.Devrilen aracın içerisinde hafif  yaralanan şöför Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavisinden sonra aracının başına döndü.

İstanbul'dan Özel antrapodan  yüklediği  kolili tekstil malzemelerini İpsala-Yunanistan üzerinden İspanya'ya ihracat olarak nakliye götürecekti.  Gümrük görevlileri nezaretinde mühürler açılıp araç içerisindeki koliler diğer tırlara aktarımı yapıldı ve tekrar mühürlenmek üzere gümrük sahasına çekildi.

Tekirdağ Malkara yolu arasında geçtiğimiz akşamda buzlanma ve dikkatsizlik sebebiyle bir otobüsün devrilmesi sonucu 4 yunan 1 Türk vatandaşı hayatını kaybetmişti.