info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkarada duble yol çöktü.

Toprak kayması sonucu karayolu yarıldı, yoldan geçen 2 araç yan yattı.

Bölgede son günlerde etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle Malkara ? Tekirdağ Karayolunun 20.nci kilometresinde Ahievren köyü ile Yörük köyü sapağı arasında kalan mevkideki duble yol, 12 şubat Cuma günü saat 09.30 sularında toprak kayması nedeniyle kısmen çöktü ve asfalt yarıldı.

Heyelan nedeniyle yolda seyreden Kemal Gazioğlu (43) yönetimindeki 34 DP 5495 plakalı Megan marka otomobil ile Arif Ocak (21) yönetimindeki 34 TE 6331 plakalı kapalı kasa Ford kamyonet kısa süreli aralıklarla yoldan çıkarak yan yatıp sürüklendi.

Mucize eseri her iki araçta da bulunan 5 kişi kazaları hafif sıyrıklarla atlattı. Ne olduklarını anlayamadıklarını ifade eden otomobilin içindeki yolculardan Hüseyin Er, "Bizler pazarcılık yapıyoruz. Sabah saat 07.00 de tezgâhımızı açmak üzere yola çıktık. Yolun göçtüğünü ve ayrıldığını fark edemedik. Göçüğe girdiğimizde şoför Arif direksiyon hakimiyetini kaybetti ve aracımız yan yattı. Hepimiz çok korktuk" dedi.

Yoldaki çökme nedeniyle trafik bir süre aksadı. Karayolları ekipleri çöken ve birbirinden ayrılan yolda hemen çöküntüyü doldurma işlemleri ile asfalt serme çalışması yaptı.

Yapılan çalışmaların ardından ulaşımdaki sıkıntı giderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.