info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MHP Birinci Sıra Adayı Bülent Belen den Kamu-Sen e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Birinci sıra adayı Bülent BELEN resmi ve özel kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Birinci sıra adayı Bülent BELEN resmi ve özel kurumları ziyaret etmeye devam ediyor. Seçim çalışması nedeniyle Tekirdağ’ ın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu Kamu-Sen’ i ziyaretinde yaptığı konuşmada ‘’ Sekiz buçuk yıldır Kamu Çalışanları büyük baskı altında kaldılar. Kamu çalışanlarının birliği ve bütünlüğünü bozmak için sınıflara ayırdılar. Bugün Kamu çalışanları deyince 4/A’ lı 4/B’ li ve 4/C’ li gibi birçok sınıfla karşılaşmaktayız. MHP iktidarında 4/B ve 4/C lilik kaldırılarak bu çalışanlarımızın mağduriyetlerine son verilip, kadroya geçirileceklerdir.
Öte yandan hükümet kendi kurdurttuğu bir sendikayla kamu çalışanlarının haklarını geriletmeye ve onları bölüp, parçalara ayırmaya çalışmaktadır. Kendi sendikasına destek olmak için bakanlar, milletvekilleri, genel müdürler, il müdürleri, hastane başhekimleri ve birçok devlet görevlisi bu hukuksuz uygulamalara alet edilmişlerdir. İktidara geldiğimizde hukuksuzluğu yapan kim olursa olsun hesabının kanunlar çerçevesinde sorulacağından emin olmanızı istiyorum.
Sekiz buçuk yıllık tek başına iktidar süresince en fazla baskı gören kurumumuz Kamu-Sen olmuştur. Kamu-Sen bu süre içerisinde bir yandan baskılara göğüs germiş, diğer yandan da mücadelesini sürdürmüş ve büyümeye devam etmiştir. Gerçek büyüme budur. Hükümet desteği ile elde edilen büyümeler hormonlu büyümelerdir. Bunların hükümet değiştiğinde nasıl balon gibi söndüğünü hep birlikte göreceğiz’’ dedi.
Daha sonra karşılıklı sorulara geçildi. Soruların tamamı alındıktan sonra birinci sıra adayı Bülent BELEN yaptığı açıklamada ‘’ Tekirdağ’ ın sorunlarını çok yakından takip ediyoruz ve biliyoruz. İlimizin yoğun göç alması nedeniyle birçok sorun ortaya çıkmıştır. Bunları sıralayacak olursak eğitim, sağlık, çevre, kaynak yetersizliği bunların başında gelmektedir. İktidar olduğumuzda ilimizin sorunlarıyla ilgili hazırlıklarımız mevcut olup, kısa zamanda uygulamaya geçeceğiz. MHP iktidarında Tekirdağ Avrupa şehri, Dünya şehri ve Marka şehir söylemlerini laf olmaktan çıkararak, Tekirdağlılara bu farklılığı yaşatacağız’’ dedi.