info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp Genel Başkan Adayı Koray Aydın Tekirdağ a Geldi

Mhp Genel Başkan Adayı Koray Aydın Tekirdağ a Geldi

Milliyetçi Hareket partisinin 4 kasım 2012 günü yapılacak olan kurultayında genel başkanlığa adaylığını açıklayan Koray Aydın bu gün partililer tarafından Çorlu yol ayrımında karşılandı.

MHP Tekirdağ il başkanı Enes Kaplan merkez ilçe başkanı Sertaç Alkaya , Çerkezköy İlçe başkanı Mustafa Ordu , Hayrabolu İlçe başkanı Şenol Karabey, il genel meclisi üyesi Şinasi Koltuk, eski il başkanı ve genç iş adamaları derneği başkanı Taner Karaoğlu,eski çorlu ilçe başkanı Saral Sarıalioğlu, Av. Mustafa Yüce, Kamil Günay, TÜRKAV başkanı ve milletvekili adayı Hamdi Budak, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ankara kurultay delegeleri katıldılar.

MHP genel başkan adayı Koray Aydınla birlikte eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp ve Yeniçağ gazetesi sahibi Ahmet Çelik de birlikte Tekirdağ’a geldiler.

Koray Aydın yapmış olduğu konuşmasında güçlü ve başarılı olabilmenin en önemli saç ayaklarından biride gerektiğinde değişimi ve yenilenmeyi sağlayabilmektir. Değişim ve yenilenme geleneklere, öz ve kök değerlere sadık kalınarak başarı kaçınılmazdır.

Yürüyüşümüzü değişim merkezli ve iktidar hedefli bir anlayış üzerine oturttuk MHP de parolamız yönetimde değişim fikirde öze dönüş olacaktır. Biz MHP yi yeni MHP yapmaya gelmiyoruz biz MHP yi kökleri ile buluşturmaya hepimizin yüreğinde sevda , dilinde destan olan MHP yapmaya geliyoruz.

MHP köklerine dönerek işe başlayacak , ülkücülerin iktidarını o kökler üzerinde inşa edecektir. Maddeler halinde geniş açıklamalarda bulunan Koray Aydın Tekirdağ da özet olarak ortak gönül, ortak akıl, ortak başarı ile gönül seferberliği başlatacaklarını , başbuğumuzun her şeye rağmen milliyetçiler birleşmelidir. Talimatları doğrultusunda  bizede Cenab-ı Allahtan genel başkan adaylığı takdir edildi. Bizde bu yola çıktık, iktidar için milli bütünleşme sağlanacak MHP insanımız zaman ve mekan içerisinde birleştiren ortak bir nokta olacaktır.

MHP de üyelik seferberliği ile temsil seferberliği başlatılacaktır. Tüzük çalıştayı ve kurultayı düzenlenecektir. Genel başkanlık ve milletvekilliği süresi sınırlandırılacaktır. Seçme ve seçilme kısıtlamaları kaldırılacaktır. Kadınlara ve gençlere öncelik tanınacaktır. Şeffaf bütçe uygulamasına geçilecek, ön seçim esas kontenjan istisna olacaktır. Türk İslam ülküsü ihya edilecektir. Erciyes ve Türk dünyası kurultayları yeniden başlayacak istişare geleneği yeniden hayata geçirilerek yeni oluşturulacak olan il müfettişliği ile illerde ki başarılı olan yöneticilerde genel merkezce belirlenecektir.

Ankara merkezli Türk dünyası eksenli bir MHP yaratmayı düşünüyoruz. Üniversite gençliğinin ülkü ocaklarında yetişmeleri için 4 yıllık sürede çalışmalarını sürdüreceklerini, parti gençlik kolları ve kadın kollarının çok faal olması için çalışmalar başlatılacaktır. Üyelikler tamamen açılacak, ilçelerdeki üye kısıtlamaları artık bizim dönemimizde tamamen ortadan kaldırılacaktır.dedi.

MHP de son kararın “DEĞİŞİM VE İKTİDAR” Genel başkan adayı Koray Aydın ile hayata geçirilmesi için ülkücü milliyetçi bütün kardeşlerimi kucaklıyorum diyerek, Tekirdağ il başkanlığı önünde toplanan partililerin tezahüratları ile Edirne il başkanı Av. Mehmet Tolga Akalın ile birlikte Tekirdağ dan ayrıldı.