info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MHP Tekirdağ Milletvekili Adaylarının Basın Toplantısı Gerçekleştirdi

MHP Tekirdağ İl Başkanlığında 12 Haziran Milletvekili seçimlerinde Tekirdağ dan sıralamaya giren 1.Sıra Milletvekili adayı Bülent Belen, 2.Sıra Milletvekili Adayı Hamdi Budak ve 6.Sıra Milletvekili adayı Av. Ergün Vardar ile İl Başkanı Yunus Meral, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Ferhat Ersayın ve Partilileri yoğun katılım oldu.

Tekirdağ MHP İl Başkanı Yunus Meral açılış konuşmasında "MHP'nin Tekirdağ sıralamasında çok isabetli ve Ülkücü Milliyetçi arkadaşlarımız ile 3 Milletvekili çıkaracağımızı sizlere buradan söz veriyorum. İnşallah sadece sıralamaya giren arkadaşlarımızla değil il ve 9 ilçemiz, Kadın Kollarımız ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığına bağlı diğer ilçelerdeki genç kardeşlerimizde bu çalışmalara katkı verecekler. Bizlerde İl Başkanlığı olarak Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak MHP'yi tek başına iktidar yapmak için bütün vatandaşlarımıza ulaşacağız. İnşallah 12 Haziran sonrası Türkiye'nin bölünmesine parçalanmasına ABD ve AB'nin yazmış olduğu senaryoların hepsini bozacağız." deni

Milletvekili sıralamasında 1.Sıra olan Bülent Belen'de konuşmasında; "Çorlu'nun Ulaş Beldesinde doğdum, Bursa Üniversitesi İktisadi ve Sosyal Bilimler Fakültesinde okudum, şuan Çorlu'da Mali Müşavirlik, çiftçilik ve dershane ortağı olarak çalışmaktayım. 1976 yılında Ülkücü Hareketin Siyasi alandaki temsilcisi, MHP Bursa İl Gençlik Kolları Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştım, 12 Eylül Darbesinde Çorlu MHP İlçe Yöneticileri ile birlikte kısa bir zorunlu tatile çıkarıldım siyasi yasakların kaldırılması ile birlikte 90 Yılında Çorlu Bizim Ocak(Ülkü Ocakları)Başkanlığına getirildim, 91 yılında Milliyetçi Çalışma Partisi MKK seçildiği, 95 - 99 - 2002 yıllarında milletvekili adayı oldum" dedi.

"Ülkemizin kötüye gidişini durdurabilmek iradesini ve projelerini ortaya koyan, milletimizin vereceği güç ile lider ülke Türkiye'yi kuracak olan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı oldu. Adaylığa laik görür oylarınızla destek verir eğer Cenab-ı Allah nasip ederse Tekirdağlıların hizmetkarlığına talibim" dedi.

2.Sıra Milletvekili Adayı Hamdi Budak'da konuşmasında; "12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde MHP'yi Tekirdağ'da en iyi şekilde temsil etmek için aday oldum. Tek başına iktidar yürüyüşünde son aşamaya giren MHP Tekirdağ'da bilgili ve tecrübeli seçkin adaylarıyla halkımızın huzuruna çıkmıştır.Türkiye'nin içinden geçtiği bugünki karanlık dönemde, yürekleri Türkiye sevgisi ve hizmet aşkıyla çarpan bütün değerli arkadaşlarımın Milliyetçi Hareket'in Türkiye'yi ve Tekirdağımızı aydınlık bir geleceğe taşıma mücadelesinde bütün güçleriyle yer alacaklarına ve bu amaçla her katkıyı ve fedakarlığı yapacaklarına eminim." dedi.

Devlet ve Millet olarak geleceğimizi tehdit eden, çok ağır beka sorunlarıyla karşı karşıya bırakılan ülkemiz tarihi bir yol ayrımındadır. 12 Haziran 2011 seçimleri Millet ve Devlet olarak gelecğimizi belirleyecek bir kade seçimi olacaktır.

Milliyetçi Hareket;

-Yoksulluğu ve İşsizliği Türk Milleti için kolmaktan çıkarmak,

-Cepheleşmeleri geride bırakarak ortak değerler etrafında yeni bir kucaklaşma dönemi başlatmak,

-AKP Dönemindeki yolsuzluk,vurgun ve talanın hesabını sormak,

-Kanlı terör ve Etnik bölücüğün kökünü kazıyarak büyük Türk Milleti'nin bin yıllık Kardeşlik hukukunu ve Milli birliğini korumak ve ,

-Türkiye Merkezli bir siyaset anlayışıyla ekonomik,siyasi,ahlaki ve toplumsal sorunları aşarak Türkiye'yi ayağa kaldırmak için tek başına iktidara taliptir.

Türkiye Sahipsiz ve Çaresiz değildir. Çare Milliyetçi Harekettir.

Büyük Türk Milleti, Milli Vicdanın bu sesine kulak verecek,bu aziz milleti ve vatanı hiçbir karşılık beklemeden seven Türkiye Sevdalılarının sesine mutlaka ses verecektir.

Türkiye'nin gelecğini kurtarmak ve kaderine sahip çıkmak için başlattığımız bu kutlu mücadeleye MHP saflarında katılacak olan tüm değerli kardeşlerime,yol arkadaşlarıma üstün başarılar diliyoruz.

İnanıyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi 12 Haziran 2011 seçimlerinde Tekirdağ'dan 1.Parti olarak çıkıp Tekirdağ Halkını TBMM'de en iyi şekilde temsil edecek millet vekilini Ankara'ya gönderecektir.

Cenab-ı Allah bizleri mahçup etmesin,yardım ve himayesini bizlerden esirgemesin diye konuşmasını tamamladı.

Son konuşma Malkara'da Avukatlık yapan Av. Ergün Vardar'da "MHP Genel Merkezince 6. sırada aday gösterilmesi bile şerefli bir görevdir. 1.Sıra'daki arkadaşım kadar ben de partime seçimler öncesi çalışacağını ve en az Tekirdağ'dan 3 Milletvekilinin Ankara'ya gönderilmesi için tüm vatandaşlarımıza partimiz programlarını ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçelinin bizlere vermiş olduğu 41 maddelik seçim beyannamemizi anlatacağız. Türkiye'nin bugün içinden bulunduğu durumdan ve AKP'den kurtulmak için el birliği ile çalışacağına söz verdi." dedi.