info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Milliler Erken Veda Etti

10 - 30 Mart 2011 tarihleri arasında kamp yapmak üzere Tekirdağ a gelen Bayanlar A Milli Boks Takımı dün şehrimizden ayrıldı.

10 Mart'ta 20 gün süre ile kamp yapmak için Tekirdağ'a gelen Türkiye Bayanlar A Milli Boks Takımı, Tekirdağ'dan ayrıldı. Bu ani ayrılış hakkında gazetemize bilgi veren Takım Antrenörü Hasan Aktoka , kampın Tekirdağ'da yapılma kararı öncesinde Kazakistan Boks Federasyonu ile görüşmeler yapıldığını ve Kazakistan Bayan Boks Takımı ile birlikte kamp yapılması konusunda fikir birliğine varıldığını ancak tarih belirlenmediğini kaydetti.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Özgenç ile Kazakistan Boks Federasyonu Başkanının tekrar görüştüğünü ve ortak yapılacak kamp için Mersin'e hareket edilmesi yönünde karar alındığını anlatan Antrenör Yıldırım, dolayısıyla Tekirdağ kampının sonlandırıldığını ifade etti.

Bayanlar A Milli Boks Takımı Kazakistan Boks Takımı ile birlikte yapacağı ortak kamp için Tekirdağ'da başladığı kampı sonlandırarak Mersin'e hareket etti. Bu nedenle Tekirdağ'daki kamp yarım kaldı. Hamdi Aktoka; Tekirdağ'da kamp yapmaktan mutlu olduklarını ve ileride tekrar kamp için Tekirdağ'a gelebileceklerini belirtti ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.