info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muhtarlardan Kaymakama Gezi Teşekkürü

Tekirdağ’a bağlı Çorlu ilçesinde Muhtarlar Derneği Başkanı ve yönetiminde bulunan muhtarlar kendilerine GAP turuna gitmekte öncülük eden Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’a teşekkürler ziyaretinde bulundular.

Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çete, Şahpaz Köy muhtarı Recep Soydan, Reşadiye mahalle muhtarı Yelda Tuncer, Havuzlar Mahalle muhtarı Ahmet Özgür, Bakırça köy muhtarı Mehmet Açıkgöz, Nusratiye mahalle muhtarı Mehmet Elçi ve Cemaliye Mahalle muhtar vekili Hüseyin Parlak, Kaymakam Doğan'ı makamında ziyaret etti.
 
GAP turunda Gaziantep ilinden Çorlu Kaymakamına özel bir hediye yaptırarak takdim eden Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı ve yönetimi Kaymakam Doğan'a bu gezide kendilerine öncülük etmesinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Muhtarlar, Kaymakama GAP turundaki gözlemlerini aktararak bilgiler verdiler.
 
Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan Muhtarlara bir gezi daha yapılacağının sürprizini verdi ve Ocak ayında kendisinin de içinde olacağı bir yurt dışı gezisi yapılacağını belirtti. Kaymakam Doğan Ocak ayında muhtarlarla birlikte Makedonya ve Saray Bosna gezisine çıkılacağını oralardaki Türklerin yaşadığı tarihi yerlerin gezileceğini belirtti.