info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Atatürk Stadı Sentetik Çim Saha İle Kaplanıyor

Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından 2013 yılı gündemine alınan “Muratlı Atatürk Stadı’nın Suni Çim Yapımı” çalışmalarına başlandı.

Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan Sentetik Çim Saha yapım işi tüm hızıyla sürüyor. Muratlı ilçe stadının sentetik sahaya dönüştürülmesinin ardından, koşu parkurları ve aydınlatması da tekrar yapılacak. Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin ikinci yarısına yetiştirilmesi planlanan stadyumun yapım işini alan firma yetkilisi, “30 Eylül 2013 Çarşamba günü sentetik çim kaplama çalışmalarına başladık. Yapacağımız çalışma kapsamında, futbol sahasının zemininin sentetik çim kaplanmasının ardından yanlardan 2’şer metre, kale arkalarından 4’er metre tel örgüyle çevireceğiz. Saha, 110x73 m2 ebadında olacak” dedi.
 
Konuyla ilgili Muratlı Belediyespor 2. Başkanı İsa Kunt ise, “Sahanın sentetik çim kaplanmasıyla artık resmi futbol müsabakalarımızı kendi stadımızda yapabileceğiz. Hiç kuşkusuz, bu da ilçemizin sportif alandaki başarılarını daha da arttıracaktır. Amatör Spor Kulüpleri artık kendi evinde maçlarını oynayabilecek. Sporseverler takımlarının maçlarını izleyebilecek. Bu ilçemiz sporu için de bir dönüm noktası olacak. Sentetik suni çim futbol sahası şimdiden ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.