info@ellidokuz.com
Euro Alış
Euro Satış
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı DSP İlçe Yönetimi Bülent Ecevit in Ölüm Yıldönümü İçin Basın Açıklaması Yaptı

Demokratik Sol Parti Muratlı ilçe başkanlığı,6 Kasım2006 yılında hayatını kaybeden eski başbakanlardan ve DSP Genel başkanı rahmetli Bülent Ecevit’in ölümünün yıldönümünde Muratlı DSP ilçe teşkilatı tarafından anma ve basın açıklaması yapıldı. DSP ilçe başkanı Nail Günel tarafından yapılan basın açıklamasında, Muratlı halkına hitaben yaptığı açıklama duygu yüklüydü.

SEVGİLİ MURATLI’LILAR;

Bugün 5 Kasım 2012,değerli devlet adamı ve genel başkanımız Sayın Bülent Ecevit’in 2006 yılında bugün, aramızdan ebediyete intikalinin 7. Yılını doldurduğu gündür. Sayın Ecevit’i sadece genel başkan olarak görmek, bu ülkeye büyük hizmetler yapmış ve topluma mal olmuş bir başbakan’a haksızlık sayılır. Sayın Bülent Ecevit, toplumun benimsediği değerleri kendi benliğinde toplamış değerli bir liderdi.

Dürüstlük-Demokratlık-Cumhuriyetçilik-Halkçılık-Milliyetçilik, onun benliğine hakim olmuş özelliklerdir. İşçilere getirdiği grev hakkı, köylüye kazandırdığı imkânlar, Kıbrıs’ta gösterdiği ulusalcılık, onun Türk toplumunun unutulmaz isimleri arasına girmesini, gelecekte dahi halkın kalbinde yaşadığı değerlerden biri olarak yaşamasını sağlayacaktır.
Bizler Demokratik solcular olarak, Ecevit’in ışığını, dürüst siyasetini ve halkçı kimliğini benimsemiş, gücümüzü ne ABD ne İsrail ne de Araplardan alıyoruz. Bizler gücümüzü HAKTAN VE HALKTAN alıyoruz.

Bu vesileyle Rahmetli genel başkanımız Sayın Bülent Ecevit’i saygı ve sevgiyle anıyoruz..RUHU ŞAD OLSUN.
RAHMETLİ GENEL BAŞKANIMIZSAYIN BÜLENT ECEVİT’İN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN SEVGİLİ BASINIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Muratlı Demokratik Sol Parti ilçe Teşkilatı.
Basın açıklaması sırasında partililerin duygulandığı ve rahmetli genel başkanlarına olan özlemleri gözlerinden okunuyordu.

Kaynak : Murat Ürtekin