info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Kaymakamı ndan Duygu Dolu Asker Uğurlama

Muratlı, İstiklal, Kurtpınar mahallesinden 1993/3 tertip olarak askere gidenler için, ilçe terminalinde asker düğünü düzenlendi.

Bu organizasyona,Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu,Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe,Jandarma Komutanlığı,İl genel meclis üyesi  ve Belediye başkanı aday adayı Kemal Kutlu, Ak Parti yöneticisi,CHP ilçe başkanı Ufuk Gençtürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Gecede bir konuşma yapan Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu,“Kıymetli annelerimizin,oğullarını askere yollarken heyecanını gördüm.Kendi kendime şöyle bir düşünürken,acaba dünyada hangi milletin anaları çocuklarını askere gönderirken böyle bir duyguya kapılıyor? Herhalde büyük Türk milletinin analarından başka hiç bir milletin anaları böyle bir duyguyu yaşayamıyor.Bildiğim,gördüğüm kadarıyla ben öyle inanıyorum.Ben bu kıymetli evlatlarımızı,memleketimizin değişik bölgelerine gönderilirken,gittikleri yerde büyük bir ruh halini,büyük Türk milletinin evladını gerektirdiği ruh haliyle birlikte onları memleketimizin değişik bölgelerine yolcu ediyoruz.Yolları açık olsun.Kılıçları keskin olsun.Bahtları açık olsun.Güle güle gitsinler.Yüzlerinin akıyla memleketlerine,annelerine dönsünler,sevdiklerine kavuşsunlar diyorum. BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN ŞEREFLİ ORDUSUNUN İLELEBET YAŞAYACAĞININ EN BÜYÜK GÖSTERGESİ,BURADA YAŞANAN MUHABBET,SAYGI VE HEYECANDIR.YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ,YAŞASIN BÜYÜK TÜRK MİLLETİ,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” dedi.
 
Kaymakamın ardından,belediye başkanı ve İstiklal-Kurtpınar mahallesi muhtarı Adem Turnacı da bir konuşma yaparak  asker adaylarına vatani görevlerinde başarılar diledi.Asker annelerinin gözyaşı ve sevinci bir arada yaşadığı gece,oyun ve halaylarla sona erdi.
 
                                                                                                             Murat ÜRTEKİN