info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı OSB Müdürlüğünden Firma Sahiplerine Davet

Muratlı OSB Müdürlüğü tarafından Ankara’da düzenlenen Tekirdağ günleri için bir organizasyon yapıldı.

Bu organizasyon hakkında bir açıklama yapan Muratlı OSB Bölge Müdürü Günal Yılmaz, "Tekirdağ Günleri ile Ankaralıların huzurunda Vilayet fuarlarının, başta Ankara olmak üzere, bütün yurtta yaygınlaşmasına öncülük eden Tekirdağ Günleri, Tekirdağ'ı Ankara'nın nadide kültür ögelerinden biri olarak sunmaya hazırlanıyor.Mutfağından folkloruna, müziğinden yöresel ürünlere kadar birçok Tekirdağ değerinin sergilendiği Tekirdağ Günleri organizasyonu, kamuoyunda Tekirdağ'ın tanıtım platformu olarak üzerine düşenleri yapmaya devam ederken, yüklendiği misyonu genişletmeyi sürdürüyor.
 
Tekirdağ'ı bir marka şehir yapmak ve tarih, turizm, sanat, kültür, siyaset, ekonomi, yerel folklorik ve otantik değerlerin tanıtımı alanlarındaki çabalar bunlardan bazıları. Ankara nüfusu içinde önemli bir yer tutan Tekirdağlıların kendi aralarında gösterdikleri birlik ve dayanışma ruhunu daha da geliştirerek, Türkiyeli kardeşlerimizle her alanda entegre olmaları, yereli kaybetmeden evrensele uzanmaları, temel değerler çerçevesinde çağımızı yorumlamaları da Tekirdağ Günleri etkinliklerinin amaçlarındandır.
 
Ticari, ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda Tekirdağlı hemşehrilerimizin Ankara içindeki nüfuslarına orantılı olarak nüfuzlarının da gelişmesini görmek amaçlarımız yolunda doğru yöntemlerle ve emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesi olacaktır.
 
Bu yıl Tekirdağ'ın eşsiz değerlerini Türkiye'nin kozmopolit şehri Ankara’da, Ankaralılarla birlikte bütün dünyaya sergilemek, tanıtmak ve bir marka olarak Tekirdağ'ı yükseltmek için Tekirdağ Günleri,Atatürk Kültür Merkezinde halkımızla buluşuyor. Tüm hemşehrilerimizi , Tekirdağ'ımızda yaşayan fahri hemşehrilerimizi ve güzel ülkemizin tüm yurttaşlarını ziyarete bekliyoruz.  Ayrıca Muratlı Belediye Başkanlığı Kültür Merkez’inde bir stant kiralamıştır. Ürünlerini tanıtmak isteyen firmalarımız Muratlı Belediye Başkanlığı ile irtibata geçebilirler."Diyerek firmalara çağrıda bulundu.