info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıda Emniyet Suçlulara Göz Açtırmıyor

Bu kezde ruhsatsız silah yakalandı

Muratlı emniyeti,başta son günlerde artış gösteren “Bonzai” adlı uyuşturucu başta olmak üzere,huzuru bzan kaçakçılara göz açtırmıyor.Üst üste iki  “Bonzai operasyonunun ardından çok sayıda kaçak sigara ele geçiren Muratlı Emniyeti,bu kez de kaçak silah ele geçirdi.
 
 
Muratlı Kaymakamlığından yapılan açıklamada;
“İlçemiz genelinde suç ve suçlularla mücadelede her türlü çabayı gösteren güvenlik güçlerimiz, ilçemizin huzurlu bir şehir olması için ellerinden gelen gayreti göstermektedirler.
 
güvenlik güçlerimizin ilçemiz genelinde güvenliğin sağlanması ve suçla mücadele kapsamında rutin kontrollerini yapmakta iken Tekirdağ Şehir merkezi istikametinden gelen bir araçtan şüphelenilmesi üzerine kovalamaca sonucu araç ve şahıs yakalanmıştır.
 
 
 
Yapılan incelemede iki adet 9 mm çapında yabancı menşeli ruhsatsız tabanca yakalanmış ve el konulmuştur. Konu ile ilgili yakalanan şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır.
 
İlçemizin huzur ve güvenliğini en üst seviyede muhafaza etmek için güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alarak çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.” Denmektedir..
Kaynak : Murat Ürtekin