info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıda Sağlığın Yeni Adresi

Masaj Yatağı Mucizesi

 

 
Muratlı Kaymakam Erol Okyay caddesinde birkaç ay önce rahatsızlığı olan vatandaşların derdine derman olmak için, masaj yatağı ile hizmet veren bir firma şubesi kuruldu. Herhangi bir kişisel müdahale veya ilaç kullanılmadan gerçekleştirilen bu tedavide, sabah saat 06-06.30 saatlerinde bu tedavi merkezine akın eden vatandaşların günlük olarak 300 kişiyi bulduğu, hizmet veren merkezin kayıtlarında yer almaktadır.
 
Yeşim taşından gelen şifa 
 
Bu yataklar hakkında gazetemize bir açıklama yapan firma yetkilisi Tolga BEKTAŞ  “Proleader Termal Masaj Yatağı'nın içerisinde Yeşim Taşı olarak bilinen değerli ve şifalı bir taş bulunmaktadır. Bu taşlar binlerce yıl önce yaşanan yanardağ patlamalarında lavlarla yeryüzüne çıkmış volkanik mineralli taşlardır. Kalsiyum, magnezyum, demir gibi mineralleri bünyesinde barındırdığından doğal yapısıyla ilgili olarak oluşturduğu ısı ve ışınlar insan vücuduna faydalıdır. Yataklarımızın içerisindeki Yeşim Taşları 60-70 dereceye kadar ısıtılır; bu ısıya masaj da eklenir ve vücuda uygulanır.
 
Uzak Doğu masaj tekniklerine dayanarak dizayn edilmiş olan sıcak yeşim taşları omurga üzerinde ‘akupressure' denilen ‘parmak basıncı’ tekniğiyle masaj uygular. ‘Cyropractic' denilen ve omurgada baskı altında kalan sinirleri kurtarma prensibine dayanan bir masaj tekniğiyle omurgaya masaj uygular. 6 dakika süren masaj sonrası yeşim taşından oluşan mekanizma, insan vücudunda çok önemli 15 noktada duruşlar yapar. Bu duruşlar esnasında oluşturmuş olduğu kızılötesi ışınlar ile insan vücuduna faydalı olacak bir şekilde 2'şer dakika durmuş olduğu bölgeye yoğunlaşır.
 
Böbrekler, bağırsak, mide, karaciğer, akciğer, el ve kol, boyun, baş, üreme organları, bacak, kuyruk sokumu gibi bölgelerde duruşlar yapar. Yeşim taşından oluşan mekanizma son 3 duruş noktasını karın bölgesine yaparak mide, bağırsak, üreme organları, şeker hastalığı, idrar kaçırma gibi rahatsızlıklarının olduğu bölgeye yoğunlaşır" diye konuştu.
 
 
 
Birçok hastalığa iyi geliyor
 
Yatağın; böbrek taşı ya da kumu, kabızlık, gastrit, ülser, karaciğerde yağlanma, astım, bronşit, uyuşma, tansiyon, fıtık, migren, sinüzit, şeker, romatizma, kireçlenme, kemik erimesi, sırt ağrıları gibi hastalıkların iyileşmesinde etkin olduğunu ifade eden Tolga BEKTAŞ "Herkes şubelerimizde bu yatakları ücretsiz olarak sınırsızca deneyebilir. Dilediği zaman da satın alarak evine götürür.
 
Samimi, güler yüzlü, art niyet gözetmeden, hizmet vermeye çalışan personelimizle tüm misafirlerimizi sıcak bir aile ortamına davet ediyoruz." dedi. Amacımız, kazanç sağlamaktan ziyade, insanlarımıza vücutlarının değerini anlatmak ve sağlıklı olarak mutlu bir yaşam sürmelerinde pay sahibi olmaktır. İnsanların memnuniyeti ve ettiği dualar, en büyük kazancımızdır.”dedi
 
 
Masaj yataklarının müdavimi olan vatandaşlardan, bu masaj yataklarına gelmeye başlamadan önce, iki bastonla gezerken, artık çoğu zaman baston kullanmadan gezdiğini, bir kolunu hiç kullanamazken, şimdi rahatlıkla hareket ettirdiğini, gözlük kullanıp görme zorluğu çekerken, şimdi çoğu zaman gözlük takmadığını iddia edenler de olmuştur. Hatta bu masaj yatakları kurulduktan sonra, hastanelere ve eczanelere gidenlerin azalmasından dolayı, Tekirdağ’dan iki doktor ve iki eczacının sağlık bakanlığına şikâyet ettiği bile söylenmektedir.
 
Bu konuda gazetemize bir açıklama yapan firma yetkilisi Tolga BEKTAŞ, “BU KONUDA SAĞLIK YETKİLİ BİRİMLERİNİN GEREKLİ DENETİMİ YAPMASINDAN RAHATSIZ OLMADIK.Aksine herhangi bir usulsüzlüğe karşı duyarlı davranmaları memnuniyet vericidir.Ama belirtmek isterim ki,biz herhangi bir ilaç veya yasa dışı bir ürün sunmuyoruz.Tamamen ücretsiz masaj hizmeti veriyoruz.Zaten bizim masaj yataklarımız sağlık bakanlığıyla alakalı olmayıp,teknolojik ürün kapsamındadır.Sağlık ve yerel yönetim birimlerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim.”dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin