info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Okullardan Bilgisayarları Çalan Şebeke Yakalandı

Tekirdağ’da geçtiğimiz günlerde Aka Koleji, Murat Hüdavandigar İlköğretim Okulu, ve Anadolu Öğretmen Lisesinden bilgisayarları (laptop) ve dijital fotoğraf makinası çalan 4 hırsızlık zanlısı Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosunun ısrarlı takibi sonucu yakalandı.

Tekirdağ’da geçtiğimiz günlerde  Aka Koleji, Murat Hüdavandigar İlköğretim Okulu, ve Anadolu Öğretmen Lisesinden bilgisayarları (laptop) ve dijital fotoğraf makinası çalan 4 hırsızlık zanlısı Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosunun ısrarlı takibi sonucu yakalandı.

HASTANEDE  YAKALANDILAR

Çevrede bulunan 10 güvenlik kamerasını inceleyen Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri şahıslardan birinin daha önce de hırsızlık suçunda ceza evine giren M.B. olduğu tespit etti. M.B. takibe alan polis hastaneye tedaviye gelen  F.T. ve  M.B. yi hastene çıkışında tedavilerinin bitmesini bekledi hiç birşeyden habersiz olan F.T ve M.B çıkışta polislerce göz altına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü..

Edinilen bilgiye göre Zanlılar Emniyette yapılan sorgulamada çaldıkları bilgisayarları İstanbul Büyükçekmece’de H.T.O isimli kişiye sattıklarını belirttiler polis hemen harekete geçerek  İstanbul’daki adrese gitti. H.T.O'yu iş yerinde bilgisayarları elden çıkarmadan göz altına alıp Tekirdağ’a getirdi.

Emniyetteki Sorgulamanın ardından F.T, E.K, M.B, H.T.O çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine gönderildiler.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek basına yaptığı açıklamada "Her zaman söylediğimiz gibi il ve ilçelerimizde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için tüm çalışmalarımız başarılı ve kararlı bir şekilde devam edecektir" dedi.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber