info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Özlem Yemişçi Seçildi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğine seçildi. Yemişçi yapılan komisyon seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Genel Kurul’daki seçimin ardından komisyonlar toplanarak başkan, başkanvekili, sözcü ve katip üyelerini belirledi.
 
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi,  Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğine seçildi. Yemişçi yapılan komisyon seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.
 
ÜÇ ODA BAŞKANI KOMİSYONDA BİR ARAYA GELDİ
 
Eski Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanlığını ve şuan Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve mevcut Konya vekili Hüseyin Üzülmez, Eski Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve  TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı ve şuan Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi aynı komisyonda bir araya gelmiş oldu.
 
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
 
Yapılan Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğine seçimlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Yemişçi, “ Yapılan komisyon seçimlerinin tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Güzel bir ekip güzel çalışmalara imza atacaktır”dedi.
 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
 
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi Tekirdağ ile ilgili olarak çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek  “Partimizin Tekirdağ merkez ve tüm ilçelerine yaptığı yatırımlar ortadadır. Bunun içinde istikrar sürdü Türkiye’miz Tekirdağ’mız büyüdü. Daha da büyüyecektir” diye konuştu.