info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Parvomai Su Sporları Kulübü Tekirdağ da

Parvomai Su Sporları Kulübü Bulgaristan Ulusal Su Sporları yarışması öncesinde Tekirdağ da çalışma yaptı. Çalışmaya Doğu Batı Belediyeler Birliği TRAKYAKENT ve Bulgaristan Ram Trakya Belediyeler Birliği’nin yönetim kurulu üyeleri ile Parvomai Belediye Başkanı Angel Papazov ve Kricim Belediye Başkanı Atanas Kalcev, Su Sporları Kulübü yetkilileri katıldı.

Parvomai Su Sporları Kulübü Bulgaristan Ulusal Su Sporları yarışması öncesinde Tekirdağ'da çalışma yaptı.
Çalışmaya Doğu Batı Belediyeler Birliği TRAKYAKENT ve Bulgaristan Ram Trakya Belediyeler Birliği’nin yönetim kurulu üyeleri ile Parvomai Belediye Başkanı Angel Papazov ve Kricim Belediye Başkanı Atanas Kalcev, Su Sporları Kulübü yetkilileri katıldı.
TRAKYAKENT Birlik Müdürü Sinan Çetiz yaptığı açıklamada; “Bulgaristan yerel yönetimleri ile uzun yıllardan beri ticaret, sanayi, eğitim ve kültürel alanda oluşturduğumuz işbirliği programlarımıza turistik ve sportif faaliyetlerinde eklenmiş olması mutluluk verici. TRAKYAKENT olarak Bölgemizde kültür ve turizm çalışmalarına çok önem veriyoruz. Tekirdağ, turizm potansiyeli çok yüksek bir kent ve bizler dostlarımızı kentimizde ağırlamaktan memnunluk duyuyoruz. Burada bulunan Bulgar dostlarımıza ve sporcularımıza yarışma öncesi antrenmanlarını yapmak üzere Marmara Denizimizi seçtikleri için teşekkür ediyorum ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Ram Trakya Yönetim Kurulu Üyesi Parvomai Belediye Başkanı Angel Papazov da yaptığı açıklamasında, Türkiye’nin en önde gelen birliklerinden olan Trakyakent Belediyeler Birliği’nin kendilerine ev sahipliği yaptığı bu etkinlikte Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Yönetim Kurulu ekibine programa katkıları için teşekkürlerini iletti. 
Türkiye’ye her gelişlerinde dostça karşılandıklarını belirten Başkan Papazov antrenmanlara Trakyakent liderliğinde Marmara Denizi sahil ziyaretleri ile start verdiklerini söyledi.
İki gün süren hazırlıkların ilk etabında kendi tekneleri ile bir antrenman programı hazırlayan ekip Marmara denizinde çalışmalar yaptı.
Programın ikinci gününde misafir ekibe TRAKYAKENT Belediyeler Birliği tarafından motorlu tekne ile bir moral gezisi organize edilerek, Barbaros ve Kumbağ beldelerine bağlı sahiller ziyaret edildi.
Ulusal Su Sporları Yarışmasına hazırlık için programını tamamlayan Bulgaristan ekibi ikinci günün sonunda programın bitimiyle ülkesine döndüğü kaydedildi.