info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polisi Peşinden Koşturan Cip Hırsızlığı Zanlısı Yakalandı

Tekirdağ ın Barbaros beldesinde yazlık bir evin önünden cip çalınması olayıyla ilgili aranan 3 hırsızlık zanlısından biri yakalandı.

Tekirdağ ın Barbaros beldesinde yazlık bir evin önünden cip çalınması olayıyla ilgili aranan 3 hırsızlık zanlısından biri yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde yazlık bir eve giren ve bazı değerli eşyalar ile yazlığın önünde park halinde duran 34 JS 094 plakalı cipi çalan hırsızlar araca binerek kaçtı. Cipin çalındığını fark eden araç sahibi, durumu Jandarma Komutanlığı na bildirdi. Bunun üzerine yapılan çalışmalarda, çalınan aracın önce Malkara ilçesi istikametine, ardından da çevre yolundan İstanbul yönüne gittiğini tespit edildi. Çalıntı araç, Değirmenaltı Mahallesi Maksi Kavşağı nda fark edildi. Polisin dur ihtarına uymayan şüpheliler, araçla birlikte kaldırıma çıkarak kaçmaya başladı. Yakalanacaklarını anlayan şüpheliler daha sonra anaçtan inerek yaya olarak kaçmayı sürdürdü. Polis ekipleri, bir inşaata saklanan şüphelilerden 21 yaşındaki Şahin M. yi kısa sürüde yakaladı. Kaçan diğer 2 şüpheli ise izini kaybettirdi. Ekipler kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Zanlı Şahin M., alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.