info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Prof. Dr. Şentop tan TASİAD a Ziyaret

İstanbul Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) ı ziyaret etti.

İstanbul Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) ‘ı ziyaret etti.

İstanbul Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan, Ak Parti il ve ilçe yönetiminden oluşan heyet TASİAD ‘ı ziyaret etti.

TASİAD Yönetim ve üyelerinin bulunduğu görüşmenin sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Özadalı bir hediye takdim etti.

Özadalı konuşmasında “ İş adamları ve esnaflar olarak bizim için istikrar ve yeni sivil anayasanın hazırlanması çok önemlidir” dedi.

Mestan Özcan konuşmasında; “ Hükümetimizin Tekirdağ ‘ a yaptığı hizmetler ortadadır. Bu dönem daha fazla hizmet alarak hak ettiği önemi kazanacaktır” dedi

Prof. Dr. Şentop : “ TUSKON ve TASİAD ‘ın yurt içi ve yurt dışında yaptığı çalışmaları ilgiyle izliyoruz, çok kısa sürede büyük başarılara imza attı. Dünya bir değişim geçiriyor, yeni siyasi yapılanmalara gidiyor, ekonomik büyümek için istikrar çok önemlidir. Sivil anayasa ile ilgili çalışmalar yapacağız.” dedi.