info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

RAM TRAKYA Ekibinden TRAKYAKENT e Ziyaret

Tekirdağ Belediye Başkanlığı ve Ticaret Sanayi Odası tarafından organize edilen Türk-Bulgar iş adamları toplantısı için Tekirdağ da bulunan...

 

Tekirdağ Belediye Başkanlığı ve Ticaret Sanayi Odası tarafından organize edilen Türk-Bulgar iş adamları toplantısı için Tekirdağ’da bulunan RAM TRAKYA Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Parvomai Belediye Başkanı Angel Papazov, Birliğin Genel Sekreteri Ivan Varlyakov, Sliven Belediye Başkan Yardımcısı Rumen Stoılov, Dimitrovgrad Belediye Başkan Yardımcısı Rosen Kuzev, Haskova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yancho Yanev, Plovdiv Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kırıl Tyulev, Sliven Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mustafof TRAKYAKENT Belediyeler Birliği’ne ziyarette bulundular.
 
Toplantının kısa bir değerlendirmesini yapan Başkan Papazov, iki birlik adına gerçekleştirilen toplantıların işbirliklerini daha çok geliştirdiğini, yapılan bu iş adamları toplantısının da bu çalışmaların sonuçlarından biri olduğuna inandığını kaydetti. Papazov kendilerine yine üst düzey bir misafirperverlik örneği sergileyen TRAKYAKENT Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve ekibine teşekkürlerini ileterek, yapılan bu toplantının ikinci ayağını Bulgaristan’da gerçekleştirmeyi planladıklarını, Türk dostlarını ülkelerinde ağırlamaktan her zaman olduğu gibi mutluluk duyacaklarını ifade etti.
 
Ziyarette hazır bulunan TRAKYAKENT Birlik Müdürü Sinan Çetiz’ de Bulgar ekibin Birliğe yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirtirken, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya değinerek, toplantının iki ülke işbirliği açısından önemli maddeler içerdiğini ifade etti.
 
Türk ve Bulgar iş adamlarının Türkiye’de bir araya gelmelerindeki en önemli etkenin, TRAKYAKENT ve RAM TRAKYA Belediyeler Birliği yetkililerinin, birbirleri ile yoğun şekilde ve uyum içerisinde başarılı çalışmalar yapmaları olduğunu söyledi. Bu uygulamanın aynı şekilde devam edeceğini bildiren Birlik Müdürü Sinan Çetiz, Birlik olarak çalışmalarda güvenilirliği arttırarak sosyal, kurumsal tüm alanlarda işbirliği ortamı yaratmak amacında olduklarını kaydetti.
 
Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı ziyaret ettiler
Bulgar ekip TRAKYAKENT ziyaretinin ardından Tekirdağ Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’a makamında teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
 
Tekirdağ’da bulundukları süre içinde kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve ziyarette kendileri ile birlikte hazır bulunan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay’a teşekkürlerini ilettiler.
 
Ziyaret için Bulgar heyete teşekkür eden Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ’da yapılan iş adamları toplantısının çok yararlı sonuçlar ortaya çıkaracağına inandığını ifade ederek, yerel yönetim yetkilileri olarak çalışmalarına aynı özveri ile devam edeceklerini vurgularken, bu çalışmaları TRAKYAKENT ve RAM TRAKYA destekli olarak daha etkili noktalara taşıyacaklarını ve bu sebeple olumlu ve net sonuçlar almanın her zaman olduğu gibi daha da kolay duruma gelebileceğini vurguladı.
 
Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Bulgar ekibe Belediye olarak gerçekleştirdikleri kentsel gelişim uygulamaları, proje çalışmaları ve diğer çalışmalar konusunda da bilgiler verdi.