info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Rüzgarın Uçurduğu Çatı Yoldan Geçen Kadını Yaraladı

Tekirdağ da etkili olan şiddetli rüzgar bir binanın çatısını uçurdu. Bu sırada yoldan geçen bir kadın, çatıdan kopan tahta parçalarının üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı.

Tekirdağ'da etkili olan şiddetli rüzgar bir binanın çatısını uçurdu. Bu sırada yoldan geçen bir kadın, çatıdan kopan tahta parçalarının üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Altınova Mahallesi Ülkü Sokak üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre, kentte etkili olan şiddetli rüzgarın etkisiyle yerinden sökülen 6 katlı bir binanın çatısı yola uçtu. Bu sırada yoldan geçen 38 yaşındaki Münevver Aşer, çatıdan kopan parçaların üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Münevver Aşer, tedavi altına alındı.

Öte yandan çatıdan kopan tahta parçaları bir otomobilde de maddi hasar meydana gelmesine neden oldu. Aytaç Uygur isimli görgü tanığı, "Çatının uçtuğunu gördük. Kadının uzaklaşması için bağırdık. Çatı ilk önce arabaya çarptı sonra kadının üzerine düştü. Her şey 1 dakika içerisinde oldu" dedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çatının kalan kısmını uçmaması için sağlamlaştırdı.