info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sağlık Müdürlüğü Basın Mensuplarına Covid-19 Testi Yaptı

Tekirdağ il sağlık müdürlüğü, sürekli sahada halkın sağlık ve huzuru için haber peşinde koşan basın mensuplarına COVİD-19 testi yaptı.

Sabahın erken saatlerinde Çerkezköy’den adeta basın çıkarması yapan Şaban Kardeş ve ekibinin yanı sıra, Tekirdağ Batı Trakya Gazeteciler derneği başkanı Necmi ışıksal ile Tekirdağ bölge haber ile www.ellidokuz.com haber portalı muhabir ve köşe yazarı Murat Ürtekin’in de bulunduğu basın mensupları grubunu karşılayan il sağlık müdür yardımcısı Zafer Soykırlı, basın mensuplarıyla tek tek ilgilenerek yardımcı oldu.

Çerkezköy Haber adına konuşan Şaban Kardeş, bu tür organizasyonların halk için ve hastaneye gelen her hasta için de yapılması gerektiğinin altını çizerken, Batı Trakya Gazeteciler derneği adına bu tür organizasyonlarda dernek olarak her daim basın camiasının üzerlerine düşeni yaptığını ve desteklerinin süreceğini ifade etti. Yapılan testler sonucu tüm basın mensuplarının testlerinin negatif çıkması sevindirirken, günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle test ziyareti sonlandırıldı.

Kaynak : Murat Ürtekin