info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Eğitimi Verildi

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Kent Konseyi’nin Eğitim Günleri projesi kapsamında düzenlenen “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam” konulu eğitim semineri, Diyetisyen Özge Karaman tarafından gerçekleştirildi.

Seminer öncesinde Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, eğitimlerin öneminden ve Çorlu Kent Konseyi’nden övgüyle söz ederek, Kent Konseyi nezdinde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Ramadan Cesur’a teşekkürlerini iletti.
 
Çorlu Belediyesi hizmet binasında bulunan toplantı ve seminer salonunda beşincisi gerçekleştirilen eğitim programında Özge Karaman, sağlıklı ve uzun yaşamanın sırları, çağın hastalığı obezite, yeterli ve dengeli beslenmenin önemi konularında dinleyicilere faydalı bilgiler aktardı. Her gün mutlaka tüketilmesi gereken besinlere değinen Karaman, süt ürünleri, et ürünleri, sebze-meyve ve tahıl ürünlerinin hayatta ne derece önemli olduğuna ve düzenli tüketilmesi durumunda sağlıklı yaşanacağına dikkat çekti.
 
85 kişinin katıldığı eğitim programının sonunda Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Özge Karaman’a plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca eğitime katılan herkese katılım belgesi verildi.
 
Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, “Bu seminerlerimizin amacı, halkın istek ve beklentileri doğrultusunda eğitici ve geliştirici konuları insanlara sunabilmektir. Bizler de bunu başarmanın memnuniyetini yaşıyoruz ve bizlerden desteğini esirgemeyen, başta Çorlu Belediyesi olmak üzere, konuşmacılarımıza, katılımcılarımıza ve basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Bir sonraki seminerimiz 9 Kasım Cumartesi günü “Beden Dili ve Etkili İletişim” konusuyla devam edecektir. Herkesi seminerlerimize davet ediyoruz” dedi.