info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sahte Polisler Yakalandı

Tekirdağ Şerefli de bulunan yağ fabrikasından son yıllarda nakliye yapan yağ yüklü kamyonların şoförü gasp edilerek aracının yüküyle beraber ortadan kaybolmaya başladı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ekipleri yaptıkları çalışma sonrası çete elemanlarını tespit ettiler. Kocaeli Darıca civarında da aynı şekilde polis elbisesi kullanılarak araçları gasp edip sahiplerini darp ederek bagaja koydukları 22 saat sonra ıssız bir yerde bırakarak kayıplara karıştıkları belirlendi.

En son Marmara Ereğlisi'nde gasp edilen kamyonun şoförü Çankırı Ilgaz bagajdan kendi çabalarıyla çıkararak baygın bir vaziyette polise müracaat etti. Bunun üzerine geniş bir çalışma içerisine giren Tekirdağ - İstanbul - Kocaeli - Bursa - Düzce'de yapılan çalışmalar da polis ekipleri bu olaylara karışan Şenol T(40), Bekir G.,(34) ve Engin D(42) isimli şahıslar kiralamış oldukları araçlarla kamyonları yük aldıkları yerden itibaren takip edip üzerlerine giydikleri polis yeleği ve araçlarına  taktıkları polis tepe lambası ile araçtan indirdikleri şoförü kelepçeleyen daha sonra da bagaja koyan zanlılar kamyonları yüküyle birlikte gasp ettiler.

Zanlılar Darıca Osmangazi Mahallesinde bir lokanta da yemek yiyecekleri sırada yakayı ele verdiler. Yakalanan zanlıların üzerinde, 1 tabanca, çok sayıda mermi, 3 sahte polis kimliği, 3 polis yeleği, 3 polis beresi, 4 metal kelepçe, 73 plastik kelepçe, 2 elektrikli şok cihazı ele geçirildi.Trakya'dan Özellikle çaldıkları yağ'ları Sarıyer ve Sultangazi'de bulunan depoya götürdükleri tespit edildi.

Tekirdağ Şerefli'de bulunan yağ fabrikasından son 4 yılda 55 adet yüklü kamyonun çalındığı konuşulmaktadır.Bu Yağ fabrikasından nakliye yapan 4 Firmanın nakliye işlerini yaptığı kaybolan kamyonlar ve yağ'lar ile ilgili firmanın şikayetçi olmadığı nakliye şirketlerinin alacaklarından ve teminatlarından çalınan yağların paralarını tahsil ettiğini öğrendik.Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri bu konuyla ilgili geniş çaplı çalışmalar yaptığı bilgisine ulaştık.