info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarköy BJK Derneği Yeni Başkanını Seçti

Şarköy Beşiktaş Taraftarlar Derneği nin Olağan Genel Kurulu yapıldı.

 

Şarköy Beşiktaş Taraftarlar Derneği'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı.Şarköy Beşiktaş Taraftarlar Derneği'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda yeni başkan ve yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi.
 
Dernek lokalinde yapılan olağan genel kurulda; Divan Başkanlığına Şarköy Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Muammer Erdem Evli, Katip Üyeliklere; Salih Işıklı ve Bekir Gül seçildi.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, yönetim kurulu üyesi Harun Dalan, faaliyet ve denetleme kurulu raporlarını okudu. Okunan raporların ardından tek listenin girdiği seçim gerçekleştirildi.
 
Üç dönemdir dernek başkanlığını yürüten Çeşme Lakabı ile spor camiasında bilinen Ahmet Gürol, yeniden aday olmadığı seçimde, birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyeleriyle, dernek üyelerine teşekkür eden bir konuşma yaparak, her zaman desteğinin devam edeceğini belirtti.
 
Yeni Başkan Harun Dalan, teşekkür konuşması yaparak, derneklerini en iyi şekilde yöneteceklerini aldıkları emaneti layıkıyla yerine getireceklerini söyleyerek, şimdiye kadar görev yapan tüm başkan ve yönetim kurullarına teşekkür etti.
 
Divan Başkanı Muammer Erdem Evli, üç dönemdir başkan olarak görev yaparak hizmetleri bulunan Ahmet Gürol'ın onursal başkan yapılması yönünde teklif bulunduğunu ifade etti. Yapılan oylama ile Ahmet Gürol derneğin ilk onursal başkanı ünvanını aldı.
 
Dernek üyeleri "O bizim Süleyman Sebamız" diyerek alkışla eski başkanlarının gönlünü aldı.
 
Yeni yönetimde; Başkan Harun Dalan, yönetim kurulu asil üyeler; Erhan Sayıcı, Hüseyin Bayır, Bülent Bender, Bülent Güleç, İbrahim Çapar, Hasan Onar Yıldız, Ayhan Alak, Rıza Özcan, Cemil Uğur Aydoğan, Cemil Demir, Selçuk Daştan, Sezer Ocak, Sedat Okyay, İbrahim Yıldız, yedek üyeler; Osman Pehlivan, Mehmet Avcı, Eren Kılınç, Soner Özen, Tuncer Işık, Hüsnü Şeker seçildi
 
Denetleme Kurulus asil; Ali Bayraktar, Şükrü Topuz, Kadir Biçinkaya, yedek üyeler; Mustafa Öztürkman, Cemali Kalimann ve Yılmaz Bulut'tan oluştu.
 
Kongrenin ardından yönetim kurulu ve üyelerle birlikte fotoğraf çekildi.