info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehit Dinçer Ersoy un Ağabeyinin Evini Soydular

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi Beyazsu Sokak 19 numaralı adresinde hırsızlık olayı meydana geldi.

 

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi Beyazsu Sokak 19 numaralı adresinde hırsızlık olayı meydana geldi. Kasım ayında şehit düşen Dinçer Ersoy'un abisine ait evde meydana gelen hırsızlık olayında hırsız ya da hırsızlar iddiaya göre evde kimsenin olmayışını fırsat bilerek gecenin karanlığında eve girdi.
 
Evde bulunan LCD televizyon, bebek ziynet eşyaları ile 1500 TL nakit parayı çalan hırsız yada hırsızlar, evden ayrılmadan önce yanlarında getirdikleri dondurmaları bebek beşiği, halılar ve yatak üzerine dökerek evden uzaklaştılar.
 
Yaşanan hırsızlık olayının ardından konuşan Dursun Ersoy'un babası Mustafa Ersoy, "Oğlumun evine giren kaç kişi olduğunu bilmiyoruz. Arka mutfağın camını zorlayarak içeri girmişler. Eve giren hırsızlar daha taksiti ödenen LCD televizyon, 4 aylık torunum olan Ecrin Naz'a ait ziynet eşyalar ile 1500 TL parayı çalmışlar. Bunlar nasıl insanlar ki şehit oğlumun hatıralarının olduğu vitrini görüp de vicdanları sızlamamış? Nasıl böyle bir şeye cesaret edebilmişler? Hırsızlığı yapan kişiler çaldıkları eşyalar yetmezmiş gibi yanlarında getirdikleri dondurmaları torunumun beşiğine, yataklara ve şehit oğlumun hatıralarının yer aldığı vitrinin önüne dökmüşler" dedi.
 
Vicdanı olan bir kişinin bazı önemli hatıralara değer vermesi gerektiğini kaydeden baba Ersoy, "Oğlumun evine giren hırsızlar keşke şehit oğlumun hatıralarına saygı gösterselerdi. Oğlum şehit olduktan sonra ona ait montu abisine verdim. Eve giren hırsız montu dolaptan aldıktan sonra nasıl olduysa salonun ortasına atmış. Bu insanların hiç mi vicdanı yok? Şehit oğlumun hatıralarının yer aldığı kısım kapının hemen girişinde duruyor ve umursamadan ne varsa alıp gitmişler. Eşyaların gittiğine mi üzülelim yoksa şehit oğlumun hatıralarına yapılan saygısızlığa mı? Madem hırsızlık yapıyorsun neden şehit oğlumun hatıralarının yer aldığı kısma dondurma döküyorlar. Oğlumun evine giren hırsız yada hırsızları Allah'a havale ediyorum. Onlar bizim en değerli hatıralarımıza saygı göstermediler inşallah Allah'ta onların iki yakasını bir araya getirmez" ifadelerini kullandı.
 
Hırsızlık olayını oğlunun ev sahibinden öğrendiklerini ifade eden Mustafa Ersoy, "Oğlum ve gelinim her akşam oturmaya bize gelirler. Küçük oğlumun şehit olmasından sonra hiçbir akşam bizler yalnız bırakmadılar. Hırsızlığın olduğu akşam oğlumun ev sahibi arayarak kapının açık olduğunu söyledi. Apar topar eve gittiğimizde olayla karşılaştık. Olayı emniyet güçlerine haber verdik, bir an önce yakalanmalarını istiyoruz." diye konuştu.