info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sinek Kazaya Neden Oldu

Çorlu dan İstanbul istikametine seyreden otomobil sürücüsü iddiaya göre araç içerisindeki sinek nedeniyle kaza yaparak takla attı.

 

Çorlu'dan İstanbul istikametine seyreden otomobil sürücüsü iddiaya göre araç içerisindeki sinek nedeniyle kaza yaparak takla attı. Takla atan araç içerisinden eşi ve çocuğu ile birlikte burnu kanamadan çıkan araç sürücüsü F.T., uzun süre şok yaşadı.
 
Çorlu'dan İstanbul istikametine seyreden F.T.idaresindeki 34 MFZ 92 plakalı otomobil Çorlu Meslek Yüksek Okulu önünde ortada bulunan bariyerlere çarparak takla attı. İddiaya göre, otomobil sürücüsü F. T.'nin araç içerisinde bulunan sineği dışarıya çıkarmaya çalıştığı esnada kaza yaptığı belirtildi.
 
İstanbul'da bir akrabalarının düğüne katılmak için eşi ve çoğu ile birlikte yola çıkan otomobil sürücüsü F. T., Çorlu'nun İstanbul çıkışında Meslek Yüksek Okulu önünde iddiaya göre araç içerisindeki sineği dışarıya çıkarmaya çalıştığı esnada ortada bulunan bariyerlere çarparak takla attı. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yol ortasında takla atan araç içerisinde bulunan sürücü F. T. eşi H. ve çocukları S. T. vatandaşlar dışarıya çıkardılar.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri kapanan trafiği açmak için çaba sarf ederken itfaiye ekipleri de takla atan araçta çalışma başlattı. Herhangi bir yangın durumuna karşı tedbir alan itfaiye ekipleri araçta soğutma çalışması yaptılar. Kaza yerinde ayağından hafif şekilde yaralanan ve hastaneye gitmek istemediğini belirten H. T.'ye sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı.
 
Araç içerisinde bulunan sürücü F. T.'nin polis ekiplerine verdiği bilgiye göre, İstanbul'a düğüne gittikleri esnada araç içerisinde bulunan sineği dışarıya çıkarmaya çalıştığı, bu esnada da yol ortasındaki bariyerlere çaptığını söylediği öğrenildi. Araç sürücüsü, eşi ve çocuğu kaza nedeniyle şok yaşarken zaman zaman trafiğin tek şeritten sağlandığı Çorlu Meslek Yüksek Okulu önünde araç kurtarma çalışması ile çekiciye yüklendi. Bir süre sonra yol trafiğe açılırken İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.