info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şişli Belediyesinden Trakyakent e Nezaket Ziyareti

Şişli Belediye Başkan Vekili Eyüp Birgün, Belediye Başkan Yardımcı Av. Ayhan Kızılöz ve Belediye Bilgi İşlem Müdürü Davut Kaymak, Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ı makamında ziyaret ettiler.

 

Şişli Belediye Başkan Vekili Eyüp Birgün, Belediye Başkan Yardımcı Av. Ayhan Kızılöz ve Belediye Bilgi İşlem Müdürü Davut Kaymak, Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı makamında ziyaret ettiler. Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç yapılan ziyaretin kendisi oldukça mutlu ettiğini ifade ederek Şişli Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Başkan Dalgıç Trakyakent ve Belediye çalışmaları hakkında misafir heyete bazı bilgiler verdi.
 
Başkan dalgıç’ı ziyaretlerinin ardından Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent Merkezine ziyaret gerçekleştiren Başkan Vekili Birgün, Başkan Yardımcısı Kızılöz ve Bilgi İşlem Müdürü Davut Kaymak burada Trakyakent Birlik Müdürü Sinan Çetiz ile bir araya geldi. Birlik Müdürü ve Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ile Şişli Belediyesi yetkilileri, Birlik ve Belediye çalışmaları ile ilgili fikir paylaşımında bulundular. Birlik Müdürü Sinan Çetiz Şişli Belediyesi yetkililerine Birliğin son dönem çalışmalarını kapsayan çeşitli bilgilendirmeler yaptı.
 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün talimatı ile Tekirdağ’a gelerek Trakyakent’e ziyarette bulunduklarını bildiren Belediye Başkan Vekili Eyüp Birgün ve Başkan Yardımcısı Ayhan Kızılöz, Trakyakent Belediyeler Birliği’nin çalışmalarını Şişli Belediyesi olarak önceki dönemlerden bu yana takip ettiklerini, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığındaki Birliğin son yıllarda izlediği yol ve çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği etkinlik ve organizasyonlarıyla ciddi biçimde ön plana çıktığını belirttiler. Başkan Dalgıç ve ekibini kutlayan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kızılöz, Trakyakent Belediyeler Birliği’nin önümüzdeki yıllarda ulusal ve uluslararası alanda daha geniş çaplı çalışmalara ev sahipliği yapacağına inandığını ifade etti.
 
Ekip adına konuşan Şişli Belediye Başkan Vekili Eyüp Birgün konukseverlikleri ve samimiyetleri adına Trakyakent Birlik Başkanı Op. Dr Adem Dalgıç ve Birlik Müdürü Sinan Çetiz’e teşekkürlerini iletti.