info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sudenaz Bebeğin Mr ı Dün Çekildi

MR için 2 yıl sonrasına randevu verildiği belirtilen Sudenaz bebeğin MR ı bugün çekildi.

 

MR için 2 yıl sonrasına randevu verildiği belirtilen Sudenaz bebeğin MR'ı bugün çekildi. Konunun basına yansıması üzerine Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yapmış ve minik bebeğin MR'nın yarın çekileceğini duyurmuştu. 
 
Asfiksi hastalığı olan 3 aylık Sudenaz bebeğe tüm vücut MR için İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 24 Ekim 2013 tarihine randevu verildiği basına yansımıştı. Konunun basında yer alması üzerine 2 yıl sonraya randevu verilen minik bebeğin MR'ı bugün çekildi. Sudenaz'ın MR çekim işlemi tartışmalara neden olan randevuyu veren İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde akşam saatlerinde tamamlandı. 
 
Sudenaz'ın babası Muttalip Akgül, MR'ın 17.00 sıralarında çekildiğini söyledi. 24 Eylül 2013 tarihine randevu verildiğini hatırlatan Akgül, "Sağolsunlar bir çok yerden ve bakanlıktan aradılar. Tekirdağ milletvekili de aradı. Ben şu an çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Allah böyle bir derdi kimseye vermesin. Kimseyi düşürmesin bu hale. Çünkü çocuğum çok zor durumdaydı, gözümün önünde eriyordu. İsterim kimse bu duruma düşmesin." dedi. 
 
Hastanedeki yoğun işleri nedeniyle bakanlığın açıklamasını takip edemediğini kaydeden baba Akgül, "Doktor bey açıklama yaptı. 'İstenilen MR çekildi' dedi. Bundan sonra tedavimize başlayacağız. Şu an doktorların gözetimi altında. Burada tedavisi devam edecek. Şu an acil doktorları bakıyor, yarın normal doktorları gelecek. Daha detaylı bilgi alacağız." diye konuştu. 
 
Sağlık Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada Sudenaz bebeğin MR'ının yarın İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Görüntüleme Merkezi'nde anestezi altında çekileceğini duyurmuştu.