info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sultanköy Belediyesinin Halk Etkinlikleri Çanakkale Gezileri Sürüyor

Sultanköy Belediyesinin “ iyi ki bu ilçede yaşıyorum” projesi kapsamında düzenlediği Kültür Turları Çanakkale Gezilerinden 6. Turunu da gerçekleştirdi.

 

Alan kılavuzu eşliğinde gerçekleştirilen 6. Tur gezisine 30 kişi katılırken şimdiye kadar yapılan Çanakkale turlarına yaklaşık 300 kişi katıldı.  Sultanköy Belediyesinin halkın belediyesi ve toplumcu bir belediye anlayışıyla hizmet verdiğini ifade eden Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, “Sultanköy Belediyesi olarak “İyi Ki Bu İlçede Yaşıyorum” Projesi Kapsamında ilçe halkına yönelik kültür gezileri düzenledik, tüm halkımız yararlansın ve kültürel aktivitelerde gönüllerince eğlensinler istedik.  
 
 
Çanakkale gezilerimizin ardından şimdi de Ramazan ayı boyunca Edirne, Bursa Ve İstanbul bölgelerine olmak üzere üç bölgeye değişik günlerde birer otobüs olmak üzere turlarımız yapılacak. Kayıtlarımız devam ediyor. Tüm ilçe halkına yönelik olan kültür turlarımızın Edirne’ye ilk kafilesini 12.07.2013 Cuma günü yapacağız. Vatandaşlarımız başvurularını, Sultanköy Belediyesi Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Birimine şahsen ziyaret ederek ya 633 76 46 numaralı telefonu arayarak yapabilirler” dedi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin