info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sütaş İnek Heykelleri Tekirada

Tekirdağ ın yaşam merkezi Tekira, orjinalleri ile aynı boyda olan ve sergilendiği her yerde büyük ilgi gören Sütaş İnek heykellerini ziyaretçileri ile buluşturuyor.

Tekira Alışveriş Merkezi yetkilileri, Sütaş ın dans eden, futbol oynayan, her biri birer sanat eseri olan sevimli ve eğlenceli inek heykellerinin, doğanın mucizevî gıdası sütü ve süt ürünlerini hatırlatmak ve daha çok sevdirmek için şehir şehir gezdiğini belirterek, "Gençlere, çocuklara ve kendini her zaman genç hissedenlere keyifli anlar yaşatacak olan, 10 parçadan oluşan Sütaş İnekleri Sergisi, 6 Kasım tarihine kadar Tekira Alışveriş Merkezi nin ziyaretçileriyle buluşuyor. Şimdiye kadar sergilendikleri tüm alanlarda büyük ilgiyle karşılaşan Sütaş inekleri, 12 gün boyunca alışveriş merkezinin içinde sergilenecek.

26 Ekim de başlayan sergi 6 Kasım a kadar görülebilecek.

Yaratıcılıklarını geliştirmek isteyen minik ziyaretçiler ise 21 Ekim-1 Kasım da, Tekira nın içine kurulacak çocuk atölyesine katılarak, inek kartpostalı boyama etkinliği ile doyasıya eğlenebilecekler. 31 Ekim ? 1 Kasım tarihlerinde saat 14:00 -17: 00 arasında alışveriş merkezinin içindeki çocuk atölyesini ziyaret eden minikler, burada kendilerini bekleyen sevimli inek kartpostallarını boyama etkinliğine katılarak yaratıcılıklarını geliştirirken, eğlenceli dakikalar geçirecek. Büyük küçük herkes için sıra dışı bir eğlence kaynağı olan sevimli inekler, eğlenceli alışverişin keyfini yaşamak isteyen ziyaretçilerini Tekira ya bekliyor" açıklamasında bulundular.