info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Taekvando Ümit Milli Takımı Tekirdağ’dan Geçti.

Ümit Milli Takımı Yunanistan’ın Başkenti Atina’da yapılacak olacak Avrupa Şampiyonasına katılmak üzere Tekirdağ’da mola verdiler.

Türkiye Taekvando Ümit Milli Takımı Atina’da katılacağı Avrupa Şampiyonasına giderken, yol üstünde bulunan Tekirdağ’a uğrayarak yemek yedi. 8 bayan 8 erkek kişiden oluşan Ümit Milli takımımızın Hocası Muammer Cambaz “Atina’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına iddialı bir şekilde gidiyoruz geçen senede gitmiştik ve birincilikler ile döndük. Edirne üzerinden Yunanistan’ın Atina kentine gideceğiz. Yolumuzun üzerinde olduğu için Tekirdağ’da durarak hem buradaki meslektaşlarımızı görme fırsatımız oldu hem de köfte yeme fırsatımız” dedi.
 
Ümit Milli Taekvando takımının hocası olan Muammer Cambaz “Tekirdağ’da taekvando ciddi anlamda ilgi gören bir spor özellikle minikler olarak Tekirdağ gerçekten baya bir ileride. Biz Geçen sene Minikler Türkiye Şampiyonasını burada yapmıştık inşallah bir daha yaparız” dedi.
 
Tekirdağ’ın vazgeçilmezleri arasında yer alan sokak müzisyenleri köfteciden çıkan Taekvando Ümit Milli Takımını görünce çalmaya başladılar. Taekvando Milli takım Kafilesi bir süre çalgılara eşlik ettikten sonra araçlarına binerek Avurupa Şampiyonasının yapılacağı Atina şehrine yola çıktılar.