info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TAGİD Zamanı Yönetmeyi Öğrendi

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) üyelerine etkin zaman yönetimi eğitimi verdi. Eğitime 5 firmadan 25 kişilik bir grup katıldı.

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği ( TAGİD ) Eğitim Salonu’nda gerçekleşen eğitime TAGİD üyesi 5 firmadan 25 kişi katıldı. TAGİD Üyesi Me&Ga Danışmanlık firma sahibi Melih Bozcan‘ın verdiği eğitim sabah 10:00 ‘da başlayıp gün boyu devam etti. Eğitimin ilk bölümü zamanın kullanımı üzerine oldu. Eğitim, katılımcılar ile Bozcan arasındaki karşılıklı sorular ile başladı, devamında katılımcılara gün içerisinde işleyecekleri konu başlıklarını aktarıldı.
 
HAYIR DİYEBİLMEK KONUŞULDU
 
Bozcan, eğitim konu başlıklarını; zaman hırsızları, günlük yapılan işler, ana/ yan ve ek faaliyetler, doğru işi yapmak, zaman kaybının neden olduğu zararlar, baltayı bilemek, reaktif / proaktif yapı, objektif ve sübjektif zaman, etkin zaman yönetiminin kazandıracakları, yetki devredebilmek, hayır diyebilmek, erteleme problemi, 5N+1K, teknolojiden faydalanma, not alma, uygulamalar olarak açıkladı. Bozcan ‘Bugün burada olan arkadaşlarımız akşam üzeri buradan çıktığında kendisindeki değişimi fark edebilirse verdiğimiz eğitim amacına ulaşmış olacaktır’ dedi. 
 
EĞİTİM SONUNDA SERTİFİKA VERİLDİ
 
Günün sonunda konuklara eğitime katılımlarından dolayı sertifikaları takdim edildi. Eğitimi veren Melih Bozcan katılımcılara sorular yöneltti. Katılımcılardan aldığı cevaplardan duyduğu memnuniyeti belirtirken, ‘Bugün vermiş olduğum eğitime gösterdiğiniz ilgiden ötürü herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplar için ayrıca minnettarım, bugünkü eğitimiz bu kadardı. Bir sonraki eğitimimizde yine bir arada olmayı diliyorum’ dedi.