info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Taner Karaoğlu MARGİF Başkan vekili oldu

Taner Karaoğlu, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonuna bağlı (MARGİF) Marmara Federasyonunda yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Tekirdağ Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi ve aynı zamanda Tekirdağ Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanlığı görevlerini yürüten Taner Karaoğlu, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonuna bağlı (MARGİF) Marmara Federasyonunda yapılan seçimde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığına İstanbul Genç Girişimciler Derneği Başkanı olan Güral Holding Yön. Kur. Üyesi Erkan Güral seçildi.

Federasyon Yönetim Kuruluna Tekirdağ GYİAD tan Hakan Şık ve İbrahim Toruk yönetime dahil oldu. Yeni yönetim kurulu güçlü ve dinamik yapısıyla İstanbul tekstil kente oluşturulan 600 m² ofisinde profesyonel bir ekiple bölge ve ülkedeki iş adamlarımıza, üyelerine yönelik iş geliştirme ve kendi aralarında iş yapabilmesine olanak sağlayan plan ve programlarla ciddi projeler hazırlamakta, bu çalışmaları internet sitesinden yönetici ve işadamları takip edebilir.