info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TASİAD üyeleri TUSKON Ticaret Köprüsü nden Memnun Döndü

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) üyeleri, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) nun organize ettiği Dünya Ticaret Köprüsü nden mutlu döndü.

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) üyeleri, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)'nun organize ettiği Dünya Ticaret Köprüsü'nden mutlu döndü.

 Organizasyona katılan üyelerinin çok güzel iş bağlantıları kurduğunu ve ticaretleri için hayati denebilecek anlaşmalara imza attıklarını belirten TASİAD Genel Sekreteri Hasan Yaşa, "TASİAD olarak üyesi 10 iş adamı ile Ticaret Köprüsü programına katıldık. 3 firmamız iş sözleşmesi imzaladı. Karşılıklı ziyaret davetiyeleri alındı. Diğer üyelerimiz de ön protokol imzaladılar." dedi.

 Organizasyonun büyüklüğü karşısında şaşkınlık yaşadığını kaydeden TASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Kıldıran ise "Program alanına geldiğimde bu kadar büyük bir organizasyon beklemiyordum. 130 ülkeden bin 500 işadamını aynı çatı altında görmek muhteşem. Bu tip organizasyonların bir parçası olmak çok güzel." diye konuştu.

 Programda iş görüşmeleri hakkında bilgiler veren Necip Demirtaş ise "Mısırlı, Fransız ve Amerikan firmaları ile görüşmelerde bulunduk. Normalde 12.30'da bitmesi planlanan görüşmemiz 16.30'da kadar sürdü. Bizi ülkelerine davet ettiler. İnşallah iş gezilerinde bulunacağız." diye konuştu.