info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TASİAD’tan Müşteri Odaklılık ve Temel İletişim Becerileri Eğitimi

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerine yönelik düzenlediği akademik program Nagehan ÇEMBERCİ GÖZÜBÜYÜK sunumu ile başladı.

GÖZÜBÜYÜK , Kaynakların her geçen gün yok olduğu bir dünyada üretime katılan en değerli faktörün insan olduğu kabul edilmektedir. Bu manada İnsan Kaynağının bilgi ve becerisini iş süreçlerinde kullanması gerek bireysel performansı gerekse de firma performansını artırıcı etki yaratmaktadır. İnsan kaynağını bilgi ve beceri kazanması da iyi bir eğitim sürecinden geçmesi ile olur. Lisans düzeyindeki eğitiminin yanında hem mesleki, hem de bireysel eğitimler alması ve bir koç eşliğinde bu eğitimlerin  koordinasyonu çok iyi sonuçlar verebilir. 
 
Müşteri Odaklılık ve Temel İletişim Becerileri Eğitimi 
 
Müşteri ile gerek yüz yüze gerek telefonda sıcak iletişimde olan tüm çalışanların veya yönetici asistanlığı alanında çalışanların belli standartları uyguluyor olması gerekir. Müşteri ile iletişimde temel becerilerin edinilmesinde; ihtiyacı anlama, dinleme, soru sorma ve karşılama-uğurlama teknikleri öncelikli öğrenmeleri ve devamlı uygulamaları gereken standartlardır.
 
Müşteri Odaklılık ve Temel İletişim Becerileri Eğitiminde kendi iletişim tarzımızı anlamaya, ön yargılardan arınarak dinlemeye, beden dilini bir sistem olarak okumaya odaklanırken; bu eğitimle müşterilerle sıcak temas noktasındaki süreci daha iyi yönetmenizi sağlayacak olan alt biçimleri kullanma, uyum sağlama ve alıştığımız dilden farlı yeni bir dil alışkanlığını edinme yoluyla katılımcıların yetkinliklerini arttırmayı ve eğitim salonunda katılımcılarda davranış değişikliği hedefliyoruz dedi.
 
Eğitim Sonunda yapılan Sertifika Töreni ile program sona erdi.