info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekira Avm’den 18 Mart Konulu Sergi

Tekira Alışveriş Merkezi 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma gününde tarihe tanıklık ediyor.Hikmet Selim YILMAZ’ın özel arşivinden 1.Dünya Savaşı’na ait 96 yıllık savaş malzemelerinin bulunduğu sergide ayrıca Tekirdağ Aydınlar Ocağı’na ait kırk adet Çanakkale Fotoğrafı yer alıyor. Sergide , 1.Dünya Savaşı sırasında İngiliz ve Fransız subayları ile Osmanlı askerlerine ait Kişisel eşyalardan el bombalarına,mermi ve tüfeklerden Osmanlı Kılıçlarına kadar birçok savaş malzemesi bulunuyor.

Tekira Alışveriş Merkezi 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma gününde tarihe tanıklık ediyor.Hikmet Selim YILMAZ’ın özel arşivinden 1.Dünya Savaşı’na ait 96 yıllık savaş malzemelerinin bulunduğu sergide ayrıca Tekirdağ Aydınlar Ocağı’na ait kırk adet Çanakkale Fotoğrafı yer alıyor.
Sergide , 1.Dünya Savaşı sırasında İngiliz ve Fransız subayları ile Osmanlı askerlerine ait Kişisel eşyalardan el bombalarına,mermi ve tüfeklerden Osmanlı Kılıçlarına kadar birçok savaş malzemesi bulunuyor.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisinin görüldüğü sergi, 1. Dünya Savaşı’nın izlerini yakından görmek isteyenler için 18 – 20 Mart tarihleri arasında Tekira Avm 2. Kat sergi alanında açık kalacak.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber